Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar ISO kuruyorum USB'ye. Bölümleri "4K ile hizalayın" seçeneği ve "Diskin sonunda biraz boşluk kalmasını önle" seçeneği var. Bunlar nedir, açmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
4K ile hizalama mevzusu bölümleri 4 kilobayt sektör sınırına göre ayarlıyor, bu genelde SSD'lere hız kazandırır. USB’de illa şart değil ama açık kalsın zararı olmaz.

Diğeri de, imajı USB’ye mümkün olduğunca tam yazıyor. Bana kalırsa gerekli değil.
4K ile hizalama mevzusu bölümleri 4 kilobayt sektör sınırına göre ayarlıyor, bu genelde SSD'lere hız kazandırır. USB’de illa şart değil ama açık kalsın zararı olmaz.

Diğeri de, imajı USB’ye mümkün olduğunca tam yazıyor. Bana kalırsa gerekli değil.

Çözüm
4K ile hizalama mevzusu bölümleri 4 kilobayt sektör sınırına göre ayarlıyor, bu genelde SSD'lere hız kazandırır. USB'de illa şart değil ama açık kalsın zararı olmaz.

Diğeri de, imajı USB'ye mümkün olduğunca tam yazıyor. Bana kalırsa gerekli değil.

Sağ olasın. Ama çoktan kurmaya geçtim ve şöyle bir sıkıntı var. SSD'yi görmüyor. VMD ayarlarını kapattım. Nasıl halledebilirim?