KaylaZ

Uzman
Arkadaşlar merhaba, Apex Pro için ISO side print double-shot PBT keycap seti arıyorum. Fiyat-kalite bakımından memnun ettiği sürece bütçe sınırım yok. Aşağıda resmini koyduğum tarzda harflerin üstte değil yanda olması gerekiyor fakat farklı önerilere de açığım. Sadece 2 kriterim var. Harflerin ışık geçirmesi ve pudding tarzı olmaması. Şimdiden teşekkürler.

1743503384976.webp

Aslında Apex Pro ile Prismcaps aşırı yakışıyorlar ama puding istememişsin. Çinli markalardan bakman lazım bu side printler için, onların da PBT diye geçiyor ama birçoğu açıkçası öyle hissettiremiyor bana. Ancak tavsiyem bi' bak Prismcaps'e. Bende de Apex Pro ve Prismcaps ikilisi var, kalitesi hissiyatı falan bayağı güzel, klavyenin sesini de iyi değiştiriyor.
Burada önce-sonra fotoğraflarını atmışım hatta.

Aslında Apex Pro ile prismcaps aşırı yakışıyorlar ama puding istememişsin. Çinli markalardan bakman lazım bu side printler için, onların da PBT diye geçiyor ama birçoğu açıkçası öyle hissettiremiyor bana. Ancak tavsiyem bi' bak Prismcaps'e. Bende de Apex Pro ve prismcaps ikilisi var, kalitesi hissiyatı falan bayağı güzel, klavyenin sesini de iyi değiştiriyor.
Burada önce-sonra fotoğraflarını atmışım hatta.

Oyun oynarken falan gözümü alır mı acaba diye korkuyorum açıkçası. Bu yüzden pudding keycaps istemiyorum. Siz bu tarz bir sorunla hiç karşılaştınız mı hocam?

Oyun oynarken falan gözümü alır mı acaba diye korkuyorum açıkçası. Bu yüzden pudding keycaps istemiyorum. Siz bu tarz bir sorunla hiç karşılaştınız mı hocam?
Yok ya, böyle ekstra bir durumun yoksa almıyor ki bende migren kaynaklı ışık hassasiyeti oluyor mesela. Ki o zaman da parlaklığı kısıyorsun(Fotoğrafta %100). Attığım yerde de yazmışım, tek belirgin eksisi switch bazlı aydınlatma olduğu için boşluk tuşunun kenarları sönük kalıyor biraz, haricinde ben memnunum şahsen. Tabii ben ışıklandırma seven biriyim o da var :D

Ha bir de TR Q değil, İngilizce. Önemsiyorsan o da sana bir eksi olacaktır.

Yok ya, böyle ekstra bir durumun yoksa almıyor ki bende migren kaynaklı ışık hassasiyeti oluyor mesela. Ki o zaman da parlaklığı kısıyorsun(fotoğrafta %100). Attığım yerde de yazmışım, tek belirgin eksisi Switch bazlı aydınlatma olduğu için boşluk tuşunun kenarları sönük kalıyor biraz, haricinde ben memnunum şahsen. Tabii ben ışıklandırma seven biriyim o da var :D

Ha bir de TR Q değil, İngilizce. Önemsiyorsan o da sana bir eksi olacaktır.

Yok hocam TR olmaması sorun değil ama bilgisayar kasasındaki anakartın RGB'si bile bazen gözümü alıyordu o yüzden şu anlık pudding alacağımı sanmıyorum fakat yine de teşekkür ederim öneriniz için.