Barış denen futbol teröristini izlemeyeceğimiz için memnunum.
İlk senaryoda Yamal'ı birebirde savunabilmesi için defansif özellikleri yüksek kanatla çıkacağız, muhtemelen Ferdi/Eren kanadı olur orası.
Diğer kanatta Nico Williams denen uçağı durdurmak için karşısında atletizmi yüksek bir bek kullanılır, önünde de Oğuz Aydın ile Nico Williams'ın hızına karşılık vermeye çalışırız.
Orta sahamız 6/8/10 şeklinde olur, muhtemel tercihlerimiz Hakan/İsmail/Arda şeklinde olur.
En önde de Kenan'ı sahte bir forvet gibi kullanmak isteriz.

İkinci senaryoda ise 'Korkanın çocuğu olmaz.' deyip Yamal'ı Eren'e ve Nico Williams'ı da Mert Müldür'e bırakırız.
Orta sahada ise Hakan/İsmail defansın önünde çift 6 şeklinde, Orkun 8 numara ve Arda ise 10 numara olarak oynar. Forvet hattında Kerem'i Kenan'a pas istasyonu olacak şekilde 4-4-2 formasyonuyla çıkarız.
Tabii ki bu durumda da beklerimizin defansif ve hücum özelliklerinin yüksek olması lazım ama Mert Müldür defans anlamında, Eren ise hücum anlamında soru işareti yaratıyor.

Söz konusu Milli takım olunca, her maç yeneriz biz bunları derim, objektifliğimi kaybederim. Lakin Fransa maçında da aynı şeyi söylemiştim ve bir şekilde yenmiştik. Hasan Ali Kaldırım'ın muz yiyip, Mbappeyi hiç ettiği maç :D Gene gönlüm tamamen kazanmaktan yana berabereyi bile düşünmüyorum ama bu İspanya takımı maalesef sadece bize karşı değil bütün milli takımlara karşı dümdüz favori. O yüzden bu maç için, olumsuz düşünmemekle birlikte hayatımda ilk defa yeneriz diyemiyorum :(

Poci Sentarli'nın muhtemelen beli yamulacak.
Lamine Yamal havadayken Abdülkerim:

1757075254195.webp

Adamlar dünyanın en iyi kanatlarına sahip olabilir. Bizim hem beklerimiz(Ferdi, Eren, Mert) hem de kanat oyuncularımız(İrfan, Kenan, Kerem, Oğuz, Yunus) defansif yönleri eksik oyuncular sadece Zeki'nin performansı belki yeterli olabilir. Kazanma gibi bir umudum yok ama en azından karşılıklı gol atılan bir maç olmasını istiyorum.