Makaleler
104
Yer
İstanbul
  • İstanbul Premium seçiyorum, yok.
  • Antalya Premium seçiyorum, yok.
  • İzmir Premium seçiyorum, yok.
Artık düz seçmiyorum bile. Ne zaman açılıyor ya da hiç açılıyor mu?

Distaste reis sana selam olsun...

İnternette araştırdığım kadarıyla açıkmış hocam, yoğunluk yüzünden sorun yaşıyorsunuz büyük ihtimal.

A83533C7-11DA-4396-8F13-1BDD71E43873.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Recep Bey, sektörün içinden biri olarak maalesef birkaç aydır -özellikle Ankara'da- İtalya, İspanya ya da Fransa vizesi yeni basılmış bir pasaport görmedim. Diğer bölgeler için de durumun çok benzer olduğunu biliyorum. Premium/vip sistemlerinde bile randevu almak çok güç.

Eğer kesin bir seyahat tarihiniz yok ise Fransa'dan deneyebilirsiniz, yeni bir sisteme geçtiler. Biraz geç olabiliyor ama en azından olumlu/olumsuz sonuç almak daha kesin gibi gözüküyor.

Ben geçenlerde Dubai'den İngiltere'ye vize başvurusunda bulundum saçma sapan bir sebepten ötürü red yedim. Uçak dönüş ve kalacağım yer ziyaret nedenim her şeyi sunduğum halde vizeyi inceleyen arkadaş yeterince inandırıcı bulmamış ve sadece Türk olduğum için bana yalancısın diyerek keyfine göre red vermişti. Eylül'de İspanya'ya gitmek gibi bir planım var ama vize başvurusu için istenilen belgeler o kadar fazla ki açıkçası gitmekten vazgeçmeyi düşünüyorum uğraşılacak bir şey değil. Bütün detaylarına kadar ilik ilik inceleyip sonra da aşağılarmışçasına red ediliyoruz.

Evet Recep Bey, sektörün içinden biri olarak maalesef birkaç aydır -özellikle Ankara'da- İtalya, İspanya ya da Fransa vizesi yeni basılmış bir pasaport görmedim. Diğer bölgeler için de durumun çok benzer olduğunu biliyorum. Premium/vip sistemlerinde bile randevu almak çok güç.

Eğer kesin bir seyahat tarihiniz yok ise Fransa'dan deneyebilirsiniz, yeni bir sisteme geçtiler. Biraz geç olabiliyor ama en azından olumlu/olumsuz sonuç almak daha kesin gibi gözüküyor.
Bilgi için çok teşekkürler.

Etkinlik 5 Eyl 2025 Cum – 9 Eyl 2025 Sal arasında.

• İstanbul premium seçiyorum, yok.
  • Antalya premium seçiyorum, yok.
  • İzmir premium seçiyorum, yok.
Artık düz seçmiyorum bile. Ne zaman açılıyor ya da hiç açılıyor mu?

Distaste reis sana selam olsun...
Konudan bağımsız fakat Distaste isimli varlığa 'reis' demek ne kadar doğru bilmiyorum. Tam olarak 19 Mayıs günü attığı daha iyi bir Türkiye için olması gerekenler temalı X gönderisinde Atatürk'ü koruma kanunu olan 5816 kaldırsın diyen ve bunu düşünce suçu olarak gören birisi kendisi @Recep Baltaş .
Ekran görüntüsü_30-6-2025_181159_x.com.webp

Son düzenleme: