Detaylar
Kim cevapladı?OrayBey
Uzman
Isparta'nın keçiborlu ilçesinde iki askeri helikopter havada çarpıştı. Çarpışma sonucu helikopterlerden biri düştü. Düşen helikopterde bir tuğgeneral, üç teğmen, iki astsubay şehit oldu. Milletimizin başı sağ olsun.
Başımız sağ olsun
ExellionTR
Başarılı
Başımız sağ olsun..
Uyuyan Sincap
Üstün
Başımız sağ olsun. Çok üzüldüm ya. Yani havada nasıl pervaneler birbirine çarpmış anlayamadım. Tuğgeneral, teğmen, astsubay. Hep rütbeli askerler. Of ya...
megaton
Uzman
Kol uçuşu yapıyorlardır muhtemelen.Başımız sağ olsun. Çok üzüldüm ya. Yani havada nasıl pervaneler birbirine çarpmış anlayamadım. Tuğgeneral, teğmen, astsubay. Hep rütbeli askerler. Of ya...
Pervane değil 2 helikopter çarpışıyor.Başımız sağ olsun. Çok üzüldüm ya. Yani havada nasıl pervaneler birbirine çarpmış anlayamadım. Tuğgeneral, teğmen, astsubay. Hep rütbeli askerler. Of ya...
Allah rahmet eylesin, vatan sağ olsun. Tuğgenaralimiz aynı zamanda Isparta Kara Havacılık Okulu komutanı imiş. Böyle tecrübeli bir isim böyle bir kazada nasıl şehit oldu, insanın inanası gelmiyor. Ve teğmenlerimizden birisinin de dün doğum günüymüş. Ne diyelim mi Allah ailesine sabır versin. Vatan sağ olsun.
Allah rahmet eylesin. Allah onları cennetin en iyi yerine yerleştirsin.Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde iki askeri helikopter havada çarpıştı. Çarpışma sonucu helikopterlerden biri düştü. Düşen helikopterde bir tuğgeneral, üç teğmen, iki astsubay şehit oldu. Milletimizin başı sağ olsun.
Uyuyan Sincap
Üstün
2 helikopterin pervanesi birbirine değmiş. Biri sağlam inmiş biri inememiş..
Isparta'da askeri helikopter düştü: 6 askerimiz şehit oldu... Kazanın nedeni helikopterlerin pervane teması
Isparta'da Kara Havacılık Okulu'na ait askeri helikopter, Keçiborlu ilçe merkezinde bir akaryakıt istasyonunun yanına düştü. Milli Savunma Bakanlığı, kazada...
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-