Evet. Anker marka şarj aletim var. Ve süper. Hem de GaN teknolojili.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Evet. Anker marka şarj aletim var. Ve süper. Hem de GaN teknolojili.
Anker'in Allah belasını versin ya. Bir kulaklık aldım 1 aydır onunla uğraşıyorum.
Teknoloji şans işi.Anker'in Allah belasını versin ya. Bir kulaklık aldım 1 aydır onunla uğraşıyorum.
Bizim goyimler alır her türlü. Ha, başka bir alternatif olmasa alıyoruz mecburen. Zaten boykot şöyle olur: Bunlara destek verip en az zararlı olanı kullanacaksın mecbur kaldığın zaman. Adamlar piyasaya öyle hükmediyor ki... Yani buna engel olmak lazım, boykot deyip geçmeyin. Piyasayı tekelleştiren de Siyonistler zaten. En basitinden örnek veriyorum: Google şirketi Yahudi.
Ve akla gelecek bir sürü şirket öyle. Ama adamlar alternatifleri hemen engelliyor. Abi, böyle paraya aşırı derecede tapan bir halk görmedim. Karun’dan daha zengin olmayı düşünüyorlar. İnsanlar bunları durdurmada geç kaldı zaten. Ayrıca şu malum topluma bilimci demeyin, adamların “Metzitzah B'peh” diye bir şeyi var. Pek bakmanızı önermem.
Ve akla gelecek bir sürü şirket öyle. Ama adamlar alternatifleri hemen engelliyor. Abi, böyle paraya aşırı derecede tapan bir halk görmedim. Karun’dan daha zengin olmayı düşünüyorlar. İnsanlar bunları durdurmada geç kaldı zaten. Ayrıca şu malum topluma bilimci demeyin, adamların “Metzitzah B'peh” diye bir şeyi var. Pek bakmanızı önermem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çin mallarını keşke imkanım olsa da almasam, vatanını milletini seven Türk birisinin Çin’den nefret etmesi lazım ama dediğiniz gibi herifler her şeyi üretiyor, o yüzden ne kadar sevmesem de almak zorunda kalıyorum.Çin mallarini almiyorum diyenin dürüstlüğünü 10 kez sorgularim. Evinizdeki her mal Çin'de üretiliyor diyebilirim. Hatta belki, kullandığınız telefon bileÇin malı almama/kullanmama ihtimaliniz yok.
Yemin ederim Yunanistan’a Çin’den daha çok saygı duyuyorum, en azından Türklere terör yaşatmıyorlar.
Evet alıyorum. Savaş vs. zerre umurumda değil, ben almayınca savaş bitmeyecek.
- Makaleler
- 5
Çin mallarını almayanlar nasıl başarıyor acaba? Öyle bir süper gücü ben de isterim.
İtachi Uchiha
Yetkin
Çin malı çok alıp kullanmışımdır. Ama İsrail malı kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Belki bilmeden alıp kullanmışımdır.
Koneko Toujou
Üstün
Yatağımın altı Coca-Cola dolu. Sonuna kadar İsrail’e destek olması için almıştım. Hâlâ içip bitiremedim. Başka ucuz İsrail malı da bulamadım. 
Afiyet olsun.Yatağımın altı Coca-Cola dolu. Sonuna kadar İsrail’e destek olması için almıştım. Hâlâ içip bitiremedim. Başka ucuz İsrail malı da bulamadım.![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-