İsrail ve Çin mallarını alıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

İsrail ve Çin mallarını alıyor musunuz?

• Hayır, Mümkünse iki ülkenin de mallarını almıyorum.

• Evet, iki ülkenin de mallarını alıyorum.

• Çin mallarını alıyorum. İsrail mallarını almıyorum.

• İsrail mallarını alıyorum. Çin mallarını almıyorum.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim goyimler alır her türlü. Ha, başka bir alternatif olmasa alıyoruz mecburen. Zaten boykot şöyle olur: Bunlara destek verip en az zararlı olanı kullanacaksın mecbur kaldığın zaman. Adamlar piyasaya öyle hükmediyor ki... Yani buna engel olmak lazım, boykot deyip geçmeyin. Piyasayı tekelleştiren de Siyonistler zaten. En basitinden örnek veriyorum: Google şirketi Yahudi.

Ve akla gelecek bir sürü şirket öyle. Ama adamlar alternatifleri hemen engelliyor. Abi, böyle paraya aşırı derecede tapan bir halk görmedim. Karun’dan daha zengin olmayı düşünüyorlar. İnsanlar bunları durdurmada geç kaldı zaten. Ayrıca şu malum topluma bilimci demeyin, adamların “Metzitzah B'peh” diye bir şeyi var. Pek bakmanızı önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çin mallarini almiyorum diyenin dürüstlüğünü 10 kez sorgularim. Evinizdeki her mal Çin'de üretiliyor diyebilirim. Hatta belki, kullandığınız telefon bile Çin malı almama/kullanmama ihtimaliniz yok.
Çin mallarını keşke imkanım olsa da almasam, vatanını milletini seven Türk birisinin Çin’den nefret etmesi lazım ama dediğiniz gibi herifler her şeyi üretiyor, o yüzden ne kadar sevmesem de almak zorunda kalıyorum.
Yemin ederim Yunanistan’a Çin’den daha çok saygı duyuyorum, en azından Türklere terör yaşatmıyorlar.

Çin malı çok alıp kullanmışımdır. Ama İsrail malı kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Belki bilmeden alıp kullanmışımdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…