BerkayB

Uzman
Yakın zamanda Netspeed'ten başka bir ISS'ye geçiş yaptım. Geçiş yapmamın nedeniyse 1 yıl peşin ödedikten sonra indirimin bitmesiyle inanılmaz bir fatura artışı oldu. Yeni geçtiğim ISS ile arasında neredeyse 120 liraya yakın fiyat farkı vardı. 6-7 ay sonra tekrar Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum çünkü şu an yeni geçtiğim ISS de sunduğu fiyatı 6 ay için sadece yeni müşterilere sunmakta. Yani uzun lafın kısası oradan oraya sıçrıyorum indirim için :). Merak ettiğim bu geçişlerde yeni müşteriymiş gibi olmak için geçmesi gereken bir süre var mı? 3 ay zaten değişiklik yapılamadığını biliyorum ama ek bir süre var mı?

Yakın zamanda Netspeed'ten başka bir ISS'ye geçiş yaptım. Geçiş yapmamın nedeniyse 1 yıl peşin ödedikten sonra indirimin bitmesiyle inanılmaz bir fatura artışı oldu. Yeni geçtiğim ISS ile arasında neredeyse 120 liraya yakın fiyat farkı vardı. 6-7 ay sonra tekrar Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum çünkü şu an yeni geçtiğim ISS de sunduğu fiyatı 6 ay için sadece yeni müşterilere sunmakta. Yani uzun lafın kısası oradan oraya sıçrıyorum indirim için :). Merak ettiğim bu geçişlerde yeni müşteriymiş gibi olmak için geçmesi gereken bir süre var mı? 3 ay zaten değişiklik yapılamadığını biliyorum ama ek bir süre var mı?
  • İnternet Servis Sağlayıcıları (ISS) genellikle yeni müşteri indirimleri sunar ve bu indirimlerden yararlanmak için belirli bir süre yeni müşteri statüsü almanız gerekir.
  • Türkiye'deki birçok ISS, yeni müşteri avantajları sunabilmek için mevcut müşteri olarak kalma süresine dayanır. Bu süreler kuruma göre değişebilir.
  • Genellikle, bir ISS'den diğerine geçtikten sonra tekrar eski ISS'ye geçmek için en az 6 ay ile 12 ay arasında beklemeniz gerekebilir. Bu süre, hangi ISS'den hangi ISS'ye geçtiğinize bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
  • Her ISS'nin kullanıcı sözleşmesinde belirtilen kurallarını kontrol ederek daha net bilgi edinebilirsiniz.
  • Yeni geçiş yapacağınız ISS'nin müşteri hizmetleri ile de direkt iletişime geçerek, geçiş sonrası yeni müşteri statüsü için özel bir süre veya kısıtlama olup olmadığını sorabilirsiniz.

Kısacası, en doğru bilgi almak için doğrudan ilgili ISS'ye danışmanız en iyisi olur.