Bugüne kadar 4 adet internet servis sağlayıcısı denedim. Hepsinde de packetloss, high latency, lag, ping spike, jitter sorunu vardı. Forumlarda görüyorum, bu bahsettiğim ağ sorunları bazı kullanıcılarda olmayabiliyor. Acaba bu ağ sorunlarının bazı standart kullanıcılarda olup bazılarında olmaması tamamen şans faktörüne mi bağlı? Kullanılan yoğun ağ trafiğinden dolayı firmaların cihazlarının bu sıkıntıları çıkardığını düşünmeye başladım. Eğer sorun trafiğin fazla olmasından kaynaklanıyorsa o bölgede daha az yoğun kullanılan bir firmaya geçsem bu ağ sorunlarını yaşamam diye düşünüyorum, doğru mudur? Bunun dışında sorunumu çözecek gibi durmuyorlar. Hangi firmayla görüşsem, bir kriterimiz var sizin sorun diye tabir ettiğiniz şeyleri bizler sorun olarak görmüyoruz dolayısıyla ağınızda bir sorun bulunamadı deyip genel merkezden geri çeviriyorlar. Bu konuda sorunsuz bir network için ne yapmalıyım? Tüm internet hizmetlerimi iptal edip yeni bir internet firmasına mı geçeyim? Yoksa yaşadığım bu sorunları çözmeleri için daha ne yapabilirim? Şikayet de ettim, sonuçlanması uzun sürecek gibi duruyor. Zaten firmaların bana verdiği cevap zaten her şeyi açıklıyor, sorunlarımı çözmeyecekler gibi duruyor çünkü işlerine gelmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: