ISS önerisi

Helixo

Uzman
Kasım ayında paketim bitecek. Türk Telekom'da 100 Mbps internet paketim var ve aldığım hızlar bu şekilde. Hangi operatöre geçmemi önerirsiniz? Altyapım Türk Telekom ve 100 Mbps.

Altyapımın Türk Telekom olduğunu tam bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL ve Türk Telekom altyapısı hangi firmadan hizmet alırsanız alın aynı hızı alacaksınız.

Turknet sitesinden sorgulama yapın fiber ile mi VDSL ile hizmet alacağınızı söyler. VDSL ise Türk Telekom altyapısıdır.

Turknet öneririm. Türk Telekom fiber altyapısı varsa 100mbps fiber veriyorlar.

Bu illet firmayı tavsiye etmeyin abi. ISS kaynaklı kesintiler oluyor bilginiz olsun. En kısa sürede Türk Telekom a geçeceğim.
Siber saldırı yapıldığı dönemde evet sıkıntı yaşadım ama TürkNet'e geçerek hem hız düşürme hem de müşteri temsilcisi ile daha büyük sıkıntı yaşadım. Şuan tekrar Netspeed'e geçerek 3 yıl sıkıntısız kullandığım döneme döndüm. Kimi neyi tavsiye edeceğim konusunda senden icazet alacak değilim.

TurkNet öneririm. En basitinden Discord'a girmek için bile onu indir, bunu kur derdi yok. Ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1 giriyorum, direkt giriyor Discord'a.

Onun dışında mobil uygulaması bence gayet kullanışlı. Bir sorun olduğunda iletişime geçmek hem dijital olarak hem de telefonda arayacak kolay.

Bende TurkNet düşünmüştüm ama bugün Netspeed'den de aradılar hangisini tercih etmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…