Detaylar
Kim cevapladı?ahlatgem
Uzman
- Makaleler
- 1
GigaFiber Türk Net altyapısı varsa, türk telekom kullanmayın.@ahlatgem, vallahi bilmiyorum hocam eskiden kesinti oluyordu 2 3 yıl önce artık hiç olmuyor ama GigaFiber altyapı gelirse 100 megabit alabileceğim en fazla Türk Telekom da kalırsam.
- Makaleler
- 6
Özellikle Fiber altyapı varsa TurkNet en mantıklısı gibi.
Helixo
Uzman
@ahlatgem, @Hermione Jean Granger, altyapım VDSL ama ileride gelme şansı varsa TurkNet istiyorum ileride gelmesi için ne yapabilirim?
- Makaleler
- 6
@Helixo, büyük şehirlerden birinde oturuyorsanız GigaFiber talep formunu doldurabilirsiniz. Tabii doldurur doldurmaz bu oraya GigaFiber'in geleceği anlamına gelmiyor. TurkNet eskisi gibi nerede GigaFiber planlaması yapıldı bunu da paylaşmıyor artık. Ne zaman uygun görürlerse geliyor. Aslında bu konuda rezaletler diyebiliriz.
Helixo
Uzman
@Hermione Jean Granger, peki bu formu doldurunca mahalleli istemezse ne olacak benim tek başıma formu doldurmam yeter mi? İstanbul'dayım ama büyükçekmecedeyim buraya gelir mi bilmiyorum.
- Makaleler
- 6
Helixo
Uzman
@Hermione Jean Granger, yani kimsenin isteyeceğini düşünmüyorum ben form doldurmasam bile gelip yapma şansıları var mı?