Forumdaki en deli NFS'ci benim sanırım. İlk sürümden beri tüm oyunları oynadım 2015 dışında.Dün @Micro ile Hot Pursuit Remastered oynamıştım ve eleman kaza yapmadan duramadı.
Eki Görüntüle 73762
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Hahayt, sadece kaza yapan ben değildim ama. Kaza yapmasam geçemeyecektin bileDün @Micro ile Hot Pursuit Remastered oynamıştım ve eleman kaza yapmadan duramadı.
Eki Görüntüle 73762
Hocam bende ağır NFS'ciyimdir, Maalesef Shift 1 ve Shift 2 dışında birde NFS (1994) dışında tüm oyunlarını oynadım ama onları da oynama şansım olacak bir günForumdaki en deli NFS'ci benim sanırım. İlk sürümden beri tüm oyunları oynadım 2015 dışında.
Adamsınız. İkinizi de alırdım.
Sizden sonra ilk olarak @2230 alırdım, ondan sonra @Elma ısıran, sonra da @8372, aslında @mr.esat da olur. Sayamayacağım bir çok kişi var.
Ulan olm utandırıyorsun beni.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu çakma Most Wanted'a para veren herkese (ben dahil) üzülüyorum. İki tane 1TL bozukluk çarpıştırsak oyundan daha işe yarardı galiba.İlk sürümden beri tüm oyunları oynadım 2015 dışında.
@Recep baltaş ı alırdım. Orada engin bilgileriyle ottan böcekten PC yapar bize.![]()
650 nm işlemci ile Google 20 FPS alınca bizim gurur seviyesi (yerli yaptık)
Bu çakma Most Wanted'a para veren herkese (ben dahil) üzülüyorum. İki tane 1TL bozukluk çarpıştırsak oyundan daha işe yarardı galiba.
Eki Görüntüle 73764
Ben zamanında crack oynamıştım, iyi ki almamışım.
Bende sizi alırdım hocam. Minecraft sayesinde elde ettiğiniz inşaa yeteneği ile baraka yapar sonrasında ilerleyip 4+1 villa yaparsınız. Bende avcılık toplayıcılık öyle açlıktan ölmemizi engellerim. Ada yakınından bir gemi geçinceye kadar mis gibi yaşarız. (Olası vahşi hayvan saldırısı olmazsa tabii)
- Makaleler
- 1
Ben gerçek hayatta çok güzel yemekler yaparım hocam. Benimle yaşayan birisi aç kalmazBende sizi alırdım hocam. Minecraft sayesinde elde ettiğiniz inşaa yeteneği ile baraka yapar sonrasında ilerleyip 4+1 villa yaparsınız. Bende avcılık toplayıcılık öyle açlıktan ölmemizi engellerim. Ada yakınından bir gemi geçinceye kadar mis gibi yaşarız. (Olası vahşi hayvan saldırısı olmazsa tabii)
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-