Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
AMD kart kullananlara idam cezası
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Bugün de yaşadık çok şükür.
Geraltın kılıcı
Üstün
@Nefs İlmi felsefe ve psikoloji muhabbeti yaparız. @Platon dindar felsefe alanında iyi ancak diğer felsefi görüşleri tam anlanmadırmamasına rağmen iyi kalpli birisi ve dindar felsefe muhabbeti yapmayı severim. @3035 Muhabbeti güzel, kendi haklarının farkında olan iyi kalpli birisidir. @Caner Uncu donanımdan anlar, haklarını bilir. @Simon ortamı savaş alanına çevirir.
Bu Old Nick'i ben tanıyorum. Hatta Çilekli Uçak diye bir arkadaşı vardı. İsterseniz DC'sini atarım.
Kimseyi. Zamanında sorulmuş olsa belki Old Nick (hesap kapattı) derdim.
Mevcutta kimse.
Bu Old Nick'i ben tanıyorum. Hatta Çilekli Uçak diye bir arkadaşı vardı. İsterseniz DC'sini atarım.
Son düzenleme:
@Recep Baltaş @8372 @Emile A239
Lost Adası'na düştüğümüzü varsayarsak, Recep Hocam sığınaktaki bilgisayara bir şey olursa bizi kurtarır.
Lost Adası'na düştüğümüzü varsayarsak, Recep Hocam sığınaktaki bilgisayara bir şey olursa bizi kurtarır.
@Recep Baltaş @8372 @Emile A239
Lost Adası'na düştüğümüzü varsayarsak, Recep Hocam sığınaktaki bilgisayara bir şey olursa bizi kurtarır.![]()
Lost'ta ki şişmanı da bana benzettin galiba.
Hocam, valla onu hiç düşünmemiştim.
Herhangi birinden hiç beni etiketlemesini beklemezdim, sabahın 6'sında şoka girdim desem yeridir@Visal[/USER] olur onunla da bir NFS muhabbeti patlar gibi.