Herkes baltalayıp durmuş bilişim sektörü büyük bir krizde çoğu tanıdığım iş değişikliğine gitti. Bilişim sektörü can çekişiyor bu saatten sonra bilişim okuyan işsiz kalır.
Dünya inanılmaz hızlı yeniliyor kendini. Her şey çok hızlı değişiyor. Değişime ayak uyduramayan insanlar, uyduranlara göre daha avantajlı oluyorlar. Tıpkı evrimsel süreç gibi.
Sistem, yapay zeka yüzünden işini kaybeden grafik tasarımcı olman yerine işinde yapay zekayı etkin şekilde kullanan grafik tasarımcı olmaya itiyor seni. Eğer değişime ayak uyduramazsan yok oluyorsun, mantık tamamen bunun üzerine.
Bu saatten sonra bilgisayar ile alakalı bölümler seçilmeli mi seçilmemeli mi o konuda ben bir şey diyemem fakat sırf rakip elemek için seçilmez deyip kendin seçmeye çalışıyorsan bu tarz arkadaşlara itibar etmeyin
Herkes baltalayıp durmuş bilişim sektörü büyük bir krizde çoğu tanıdığım iş değişikliğine gitti. Bilişim sektörü can çekişiyor bu saatten sonra bilişim okuyan işsiz kalır.
Bu saatten sonra bilgisayar ile alakalı bölümler seçilmeli mi seçilmemeli mi o konuda ben bir şey diyemem fakat sırf rakip elemek için seçilmez deyip kendin seçmeye çalışıyorsan bu tarz arkadaşlara itibar etmeyin
Benim düşüncem bence birçok insan için bitti. Çünkü internette sayısız içerik var. Aralarından çok azı kazanıyor. O azınlığa girmek için de çok ama çok çalışmak gerekiyor artık. Eskisine göre fazla efor sarfedeceksin ama bu sefer de yapay zeka sayesinde efor harcamayan insanlar bile iyi işler yapabilir hale gelecek yanii .