İşsiz kalmak istiyorsan bilgisayar bölümlerini tercih etmelisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açtığınız her 10 konudan 8'i Bilgisayar bölümlerini kötülemek oluyor. Neden?

Peki bilgisayar mühendisliği.

Dünya inanılmaz hızlı yeniliyor kendini. Her şey çok hızlı değişiyor. Değişime ayak uyduramayan insanlar, uyduranlara göre daha avantajlı oluyorlar. Tıpkı evrimsel süreç gibi.

Sistem, yapay zeka yüzünden işini kaybeden grafik tasarımcı olman yerine işinde yapay zekayı etkin şekilde kullanan grafik tasarımcı olmaya itiyor seni. Eğer değişime ayak uyduramazsan yok oluyorsun, mantık tamamen bunun üzerine.

Bu saatten sonra bilgisayar ile alakalı bölümler seçilmeli mi seçilmemeli mi o konuda ben bir şey diyemem fakat sırf rakip elemek için seçilmez deyip kendin seçmeye çalışıyorsan bu tarz arkadaşlara itibar etmeyin

Hocam yanlış anlamayın savunmak için demiyorum ama neden böyle bir şey yapsın ki 85M nüfusun olduğu ülkede?

Benim düşüncem bence birçok insan için bitti. Çünkü internette sayısız içerik var. Aralarından çok azı kazanıyor. O azınlığa girmek için de çok ama çok çalışmak gerekiyor artık. Eskisine göre fazla efor sarfedeceksin ama bu sefer de yapay zeka sayesinde efor harcamayan insanlar bile iyi işler yapabilir hale gelecek yanii .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…