JJX

Becerikli
İstanbul'a araç bakmaya gideceğiz. Araç Volkswagen Tiguan 1.5 e-TSI Elegance ve garantisi hala devam ediyor.

Önce aracın kendi yetkili servisinde check-up yaptırmayı düşünüyorum, sonrasında ekspere sokacağım. Beylikdüzü ve çevresinde işini hakkıyla yapan, güvenilir oto ekspertiz firması önerileriniz nelerdir?

İstanbul'a araç bakmaya gideceğiz. Araç Volkswagen Tiguan 1.5 e-TSI Elegance ve garantisi hala devam ediyor.

Önce aracın kendi yetkili servisinde check-up yaptırmayı düşünüyorum, sonrasında ekspere sokacağım. Beylikdüzü ve çevresinde işini hakkıyla yapan, güvenilir oto ekspertiz firması önerileriniz nelerdir?
Yakupluda pilot garage var, Esenyurt yakın, Tarcanlar var.

Otorapor'a giderseniz kaporta iç kısmını bozuk para, tornavida ile kazıyarak boya kontrolü yaparız derlerse, dikkat edin. Korozyon ve paslanmaya sebep oluyor. O güvenceyi isteyin.

İyi bir usta boya kazımadan her şeyini anlayabilir. Tarcanları tavsiye ederim. Hava yastığı, emniyet kemeri için ekstra para istemek, bana pek doğru gelmiyor.

Otorapor'a giderseniz kaporta iç kısmını bozuk para, tornavida ile kazıyarak boya kontrolü yaparız derlerse, dikkat edin. Korozyon ve paslanmaya sebep oluyor. O güvenceyi isteyin.

İyi bir usta boya kazımadan her şeyini anlayabilir. Tarcanları tavsiye ederim. Hava yastığı, emniyet kemeri için ekstra para istemek, bana pek doğru gelmiyor.

Esenyurt ve Beylikdüzü çok yakın semtler, tarcanlar esenyurtta var, oraya gidilmesini tavsiye ederim.

Bunu yeni gördüm. Bu şekilde yapıyorlarsa gitmem zaten.

Esenyurt ve Beylikdüzü çok yakın semtler, tarcanlar esenyurtta var, oraya gidilmesini tavsiye ederim.

O yüzden Tarcanlar videosu attım ben de. 😂

Büyük rezillik gerçekten. Gideceğiniz şubeyi de iyi seçmek gerekiyor.

Zamanında Otorapor ve Tarcanlar arasında sürtüşmelerin sebeplerinden bir tanesi. :cool:

Bunu yeni gördüm. Bu şekilde yapıyorlarsa gitmem zaten.

Önceden arayıp, bilgi de alabilirsiniz tabii. En iyisi aslında Kocaeli Tarcanlar hâlâ, Sami Bey genelde orada çünkü. Ama diğer şubeleri de çok iyi, bizzat Sami yetiştiriyor personellerini. Zaten kendilerinden kaynaklı sorun olursa, tüm masrafınızı fazla fazla karşılarlar. O güvenceyi de veriyorlar. Övmek için söylemiyorum, kendileri söylüyor bunu.

Ek olarak alternatörüne ve kavramasına da dikkat edin. E-TSI olanlar ıslak kavrama ama işin sonunda DSG olduğu için ister istemez dikkat ister. @JJX