Tarcanlara gideceğim artık kesinde Kocaeli şubesine gitmek için araç sahibinin uygun olması lazım. Ayarlamak lazım.

Bir araba alacağız 40 takla atıyoruz dükkanlar arasında.

Tabii satıcı ile alakalı bir şey. Kocaeli şubesi bayağı yoğun oluyor, erken gitmeniz lazım. Esenyurt şubesini de tercih edebilirsiniz, üzmez sizi. Hem de baya yakın oradan.

Artik bayiden çıkarken bile araclar icin eksper öneriyorlar, maalesef ortalik çok karışık.

Son üç sıfır aracımı da bayiden çıkarmadan ekspertize soktum. Hiçbirinde sorun çıkmadı. Ama mesela amcam sıfır araba aldı, ekspertize sokmadı, bir kapı boyalı çıktı lokal. Söyledik yani o kadar. Sıfır alırken ekspertiz şart. :cool:

Son üç sıfır aracımı da bayiden çıkarmadan ekspertize soktum. Hiçbirinde sorun çıkmadı. Ama mesela amcam sıfır araba aldı, ekspertize sokmadı, bir kapı boyalı çıktı lokal. Söyledik yani o kadar. Sıfır alırken ekspertiz şart. :cool:
Bayi fiyatları uçmuş. Aracın sıfırını 4.5-5M satıyorlar. 2025 modelini pazarlıkla 3'e ayarladım. Adamın elinde eksper var ama ekstradan test ettireceğim. Baya temiz araç.

Bayi fiyatları uçmuş. Aracın sıfırını 4.5-5M satıyorlar. 2025 modelini pazarlıkla 3'e ayarladım. Adamın elinde eksper var ama ekstradan test ettireceğim. Baya temiz araç.

Adamın elindeki ekspertiz raporu hiç önemli değil, size de bir faydası yok aslında. Arabayı alırken sizin yaptırdığınız önemli. Hatta motor, şanzıman, alternatör için de ayrıca gösterebilirsiniz. Bazen ekspertizlerin gözünden kaçanları, işinin ehli insanlar da yakalayabiliyor.