Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bunu yapamazlar. Çünkü halk tepkisinin ne kadar olacağını biliyorlar. Ama yine seçim yapılabilir bence.

Yapamazlar dediğiniz ne varsa yapacaklar. "Kulağımızın arkası bize ait, bir şey yapamazlar." Diyeceksiniz ama onu da yapacaklar. Bütün yetki onlarda, isterlerse hepimizi suçsuz yere içeri bile atabilirler.

Adam seçim öncesi ceza yediğinde kendi partisi bile tam savunamadı. O yüzden ülkede hiçbir şey olmayacağını, birilerinin doğru dürüst bir tepki göstereceğini beklemiyorsam böyle düşündüğüm için suçlu olamam. Ülke beni yanıltsın isterim ama hiç sanmıyorum.

Tarafı olmadığım, desteklemediğim halde insanların unuttuğu bir şey daha var. Bir süredir Ümit Özdağ da içeride.

Harbiden 1984 filminini dibini kadar yaşıyoruz Öyle bir suç uydurmuşlar ki akıl almıyor

Şu sağcıgazete denen sayfanın yorumlarına sakın bakmayın SAKIN. Çok ciddi bir IQ düşüşü yaşadım az önce.

En temiz ve güzel anlatan sanırım Burak Güngör.

Yanlış yere attım. 😬

Her şey olur bu ülkede. İstediğine iftira atarlar. İstediklerini hapse atarlar. Ancak oturdukları yerden televizyona bakarak hayatını belirleyen insanlar yüzünden her şey olur. Gerçek bir tepki gösterseler o zaman böyle kafasına göre istediğini yapamazlar. Ama bu hiçbir zaman olmadı ve olmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.