Karakter çok önemli, ülkemizin başarılı öğrencilerinin gittiği bir lisede bu tarz eylemler hiç hoş değil. Başarı tabi ki yanında karakteri getirmez ama bu tarz davranışlar da beklenmez.
Alttaki yorumlardan birisi çok kıymetli bence. Birebir alıntılıyorum:
'Üst dönemler en az 2 alt dönemleriyle flörtleşemez, hiyerarşiden atılır. Alt dönemdeki kişi son dönemdekilerden sözüne iltimas edilen birisi tarafından uyarılır, kaş-göz-kafa yarma gibi durumlar söz konusu olamaz.'
Sözünün devamında da başka birisiyle tartışmaya girmiş, tartışmadaki mesajın başlangıcını ekliyorum:

Benim bu işte takıldığım iki durum var; Birincisi İEL gibi bir lisede uzunca bir süredir olan hiyerarşik düzen ve gelenek 2-3 senede nasıl bu kadar hızlı çatırdadı?
İkincisi bu okula yerleşen öğrenciler neden bu kadar uyumsuz ve isyankâr?

@Wartz @ramazandeveli konuyla ilgili İEL'in öğrencilerinden bir açıklama yayınlandı, olayın seyri değişti.

Son düzenleme:
Benim bu işte takıldığım iki durum var; Birincisi İEL gibi bir lisede uzunca bir süredir olan hiyerarşik düzen ve gelenek 2-3 senede nasıl bu kadar hızlı çatırdadı?
İkincisi bu okula yerleşen öğrenciler neden bu kadar uyumsuz ve isyankâr?

@Wartz @ramazandeveli konuyla ilgili İEL'in öğrencilerinden bir açıklama yayınlandı, olayın seyri değişti.

Kısırlaştırılma işlemi başlatılmalı. Yani yuh diyorum başka bir şey demiyorum.