Detaylar
Kim cevapladı?Karakter çok önemli, ülkemizin başarılı öğrencilerinin gittiği bir lisede bu tarz eylemler hiç hoş değil. Başarı tabi ki yanında karakteri getirmez ama bu tarz davranışlar da beklenmez.
SF26
Üstün
Alttaki yorumlardan birisi çok kıymetli bence. Birebir alıntılıyorum:Karakter çok önemli, ülkemizin başarılı öğrencilerinin gittiği bir lisede bu tarz eylemler hiç hoş değil. Başarı tabi ki yanında karakteri getirmez ama bu tarz davranışlar da beklenmez.
'Üst dönemler en az 2 alt dönemleriyle flörtleşemez, hiyerarşiden atılır. Alt dönemdeki kişi son dönemdekilerden sözüne iltimas edilen birisi tarafından uyarılır, kaş-göz-kafa yarma gibi durumlar söz konusu olamaz.'
Sözünün devamında da başka birisiyle tartışmaya girmiş, tartışmadaki mesajın başlangıcını ekliyorum:
ramazandeveli
Yetkin
Çürüyoruz, her alanda, her yaşta.
SF26
Üstün
Benim bu işte takıldığım iki durum var; Birincisi İEL gibi bir lisede uzunca bir süredir olan hiyerarşik düzen ve gelenek 2-3 senede nasıl bu kadar hızlı çatırdadı?
İkincisi bu okula yerleşen öğrenciler neden bu kadar uyumsuz ve isyankâr?
@Wartz @ramazandeveli konuyla ilgili İEL'in öğrencilerinden bir açıklama yayınlandı, olayın seyri değişti.
@Wartz @ramazandeveli konuyla ilgili İEL'in öğrencilerinden bir açıklama yayınlandı, olayın seyri değişti.
Son düzenleme:
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Benim bu işte takıldığım iki durum var; Birincisi İEL gibi bir lisede uzunca bir süredir olan hiyerarşik düzen ve gelenek 2-3 senede nasıl bu kadar hızlı çatırdadı?
Kısırlaştırılma işlemi başlatılmalı. Yani yuh diyorum başka bir şey demiyorum.
SF26
Üstün
Daha da kötüsü var, okuyacak herkesten şimdiden özür diliyorum. Paylaşmayı midem kaldırmıyor ama işin rengi daha net olsun diye paylaşacağım:Kısırlaştırılma işlemi başlatılmalı. Yani yuh diyorum başka bir şey demiyorum.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Daha da kötüsü var, okuyacak herkesten şimdiden özür diliyorum. Paylaşmayı midem kaldırmıyor ama işin rengi daha net olsun diye paylaşacağım:
Şimdi torpil'de geçerler bunlara.
SF26
Üstün
Okuldan atılmış ya da başka okula gönderilmişler.
İEL'in öğrenci temsilcilikleri hâlen suspus, RE ZA LET!
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347