Detaylar
Kim cevapladı?Aylık tam 10 dolara Proton VPN var. Ancak Google Play Store veya App Store üzerinden abone olursan çok daha ucuza mal olur.
Aylık tam 10 dolara Proton VPN var. Ancak Google Play Store veya App Store üzerinden abone olursan çok daha ucuza mal olur.
Başka alternatif var midir mobilden alinca indirim sağlayan?
Kaspersky VPN var sitesinde de ucuz olan ancak mobil uygulaması Play Store'dan kaldırıldı. Politik sebeplerden(!)Başka alternatif var midir mobilden alinca indirim sağlayan?
Shm
Çalışkan
NordVPN aylık alımda 15 dolar civara geliyor. Ama internet sitesinden baktım mobilde bir fark varsa bilmiyorum.NordVPN ya da ProtonVPN tavsiye ederim. Hem gizlilik hem de performans olarak diğer vpn'lere göre daha iyiler.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Valla ben 9 dolar sanıyordum farklı bir vpn ile karıştırdım o zaman.NordVPN aylık alımda 15 dolar civara geliyor. Ama internet sitesinden baktım mobilde bir fark varsa bilmiyorum.
Shm
Çalışkan
12.99 dolarmış tam olarak. Bu ara proton’un ping değerleri o kadar iyi değil yurtdışına çıkışı iyi olan sunucu falan da olur wireguard kurup öyle kullanırım.Valla ben 9 dolar sanıyordum farklı bir vpn ile karıştırdım o zaman.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Benim 1 aylık test etme imkanım olmuştu sonuçlardan memnundum açıkcası. VPN isteme sebebinizi özel değilse öğrenebilir miyim?12.99 dolarmış tam olarak. Bu ara proton’un ping değerleri o kadar iyi değil yurtdışına çıkışı iyi olan sunucu falan da olur wireguard kurup öyle kullanırım.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor