Şu an Adana’da yaşıyorum ve Adana doğumluyum. İleride iş için İstanbul’a göçmeyi düşünüyorum, ama tek korktuğum şey trafik. Gerçekten trafik abartılan kadar yoğun mu? Taşınırsam Kadıköy’e taşınırım; oralar biraz daha sakin diye biliyorum.
Şu an Adana’da yaşıyorum ve Adana doğumluyum. İleride iş için İstanbul’a göçmeyi düşünüyorum, ama tek korktuğum şey trafik. Gerçekten trafik abartılan kadar yoğun mu? Taşınırsam Kadıköy’e taşınırım; oralar biraz daha sakin diye biliyorum.
Şu an Adana'da yaşıyorum ve Adana doğumluyum. İleride iş için İstanbul'a göçmeyi düşünüyorum ama tek korktuğum şey trafik. Gerçekten trafik abartılan kadar yoğun mu? Taşınırsam Kadıköy'e taşınırım; oralar biraz daha sakin diye biliyorum.
Ben de Adana'da yaşıyorum ve şu ana kadar 2 defa İstanbul'a gittim, ikisinde de aşırı yoğun trafik vardı Adana'ya göre.
Şöyle ki, Turgut Özal bulvarında iş çıkışı saatlerinde trafik genelde çok yoğun oluyor ya, onun sürekli olduğunu ve ara sıra onun bile arttığını düşün (En azından Beyoğlu ve Fatih'te öyleydi.)