Şu an Adana’da yaşıyorum ve Adana doğumluyum. İleride iş için İstanbul’a göçmeyi düşünüyorum, ama tek korktuğum şey trafik. Gerçekten trafik abartılan kadar yoğun mu? Taşınırsam Kadıköy’e taşınırım; oralar biraz daha sakin diye biliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?İlkKezAmfiKullananAdam
Becerikli
Evet çok.Şu an Adana’da yaşıyorum ve Adana doğumluyum. İleride iş için İstanbul’a göçmeyi düşünüyorum, ama tek korktuğum şey trafik. Gerçekten trafik abartılan kadar yoğun mu? Taşınırsam Kadıköy’e taşınırım; oralar biraz daha sakin diye biliyorum.
25457
Uzman
Şu an Adana'da yaşıyorum ve Adana doğumluyum. İleride iş için İstanbul'a göçmeyi düşünüyorum ama tek korktuğum şey trafik. Gerçekten trafik abartılan kadar yoğun mu? Taşınırsam Kadıköy'e taşınırım; oralar biraz daha sakin diye biliyorum.
İş çıkış saatlerinde ve yağmurlu/karlı havalarda çok olabiliyor. 7/24 trafik olmuyor yani.
- Makaleler
- 17
Ben de Adana'da yaşıyorum ve şu ana kadar 2 defa İstanbul'a gittim, ikisinde de aşırı yoğun trafik vardı Adana'ya göre.
Şöyle ki, Turgut Özal bulvarında iş çıkışı saatlerinde trafik genelde çok yoğun oluyor ya, onun sürekli olduğunu ve ara sıra onun bile arttığını düşün
(En azından Beyoğlu ve Fatih'te öyleydi.)
Şöyle ki, Turgut Özal bulvarında iş çıkışı saatlerinde trafik genelde çok yoğun oluyor ya, onun sürekli olduğunu ve ara sıra onun bile arttığını düşün
Evet. Zeytinburnu'ndan Florya'ya tam 1 saat sürdü bugün araba ile. Yol sadece 8 km birde. 
Syntax
Üstün
Evet. Zeytinburnu'ndan Florya'ya tam 1 saat sürdü bugün araba ile. Yol sadece 8 km bir de.![]()
O yol normalde dolu olmazdı.
İş ve okul çıkışı saatlerinde sıkışık olabiliyor İstanbul trafiği. Hatta sabahları bazı yollar yürümüyor trafikten dolayı.
Yıllardır bildim bileli akşamları felaket.