• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İstanbul'da 28 yaşındaki kadın öğretmen, 14 yaşındaki erkek öğrencisini taciz etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    erkek kadın
Bu ülkeden adam olmaz gibi. Korktuğum başıma geliyor. Bitiyoruz.

Haber eski diyenlere şunu söyleyim. Bu haber rastgele önüme çıktı o yüzden paylaştım. Tarihini falan bilmiyorum.

Türkiye'de adalet yok diye bağırıyoruz, insanları adaleti istemiyor bile. Erkek öğretmen kızı taciz etse olay çıkardı, tam tersi olunca öğretmene sulanmışlar.
Böyle psikopat, eğitimsiz ve kültürsüz oldukları için hiçbir kız yüz vermiyor. En ufak cinsel ilişki şansı yanlış olsa bile hoşlarına gidiyor. Kültürün çok önemi var.

Öğretmen güzel diye yaptığını doğru bulan bir kesim var. Hayır. Bu bir delilik göstergesidir. O öğretmenin görevinden alınıp en ağır cezayı alması gerek. Gerçi zaten hapis cezası almış.

İkisinde de istek var zaten. Yaş olayı arayı bozmuş. Üzücü.

Yapılan yanlış ancak adım gibi eminim ki, 14 yaşındaki çocuk kendi rızası ile ilişkiye girdi. Başına bela almamak için taciz vs söyledi. Bunu şuradan anlayabiliriz, aile çocuğumun psikolojisi bozuldu tarzı bir şey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…