Kac yuz yıllık haber hocam bu 
Detaylar
Kim cevapladı?Saruman Paşa
Uzman
Bu ülkeden adam olmaz gibi. Korktuğum başıma geliyor. Bitiyoruz.
- Makaleler
- 1
Böyle psikopat, eğitimsiz ve kültürsüz oldukları için hiçbir kız yüz vermiyor. En ufak cinsel ilişki şansı yanlış olsa bile hoşlarına gidiyor. Kültürün çok önemi var.Türkiye'de adalet yok diye bağırıyoruz, insanları adaleti istemiyor bile. Erkek öğretmen kızı taciz etse olay çıkardı, tam tersi olunca öğretmene sulanmışlar.
- Makaleler
- 4
Öğretmen güzel diye yaptığını doğru bulan bir kesim var. Hayır. Bu bir delilik göstergesidir. O öğretmenin görevinden alınıp en ağır cezayı alması gerek. Gerçi zaten hapis cezası almış.
- Makaleler
- 1
Haber eski olsa da yorumlar da haber değerinde. Bazı insanlar cidden bizimle aynı türden olamaz.Haber eski diyenlere şunu söyleyim. Bu haber rastgele önüme çıktı o yüzden paylaştım. Tarihini falan bilmiyorum.
Karara bağlanmış dava.Haber eski diyenlere şunu söyleyim. Bu haber rastgele önüme çıktı o yüzden paylaştım. Tarihini falan bilmiyorum.
Yapılan yanlış ancak adım gibi eminim ki, 14 yaşındaki çocuk kendi rızası ile ilişkiye girdi. Başına bela almamak için taciz vs söyledi. Bunu şuradan anlayabiliriz, aile çocuğumun psikolojisi bozuldu tarzı bir şey demedi.
- Makaleler
- 9
Hiç etik değil.