Yıkım yoktur umarım, Akçakoca'da da hissettim, bildirim geldi Google'dan, yaklaşık 10 saniye sonra hafif sallanmaya başladım.
Detaylar
Kim cevapladı?Herkese geçmiş olsun. İlk başta kardeşim dalga geçiyor masayı sallıyor sanmıştım.
Sucuklu yumurtayı yerken oldu tam. Sucuklu yumurtam ve çayım evde kaldı..
Son düzenleme:
Bu bahsettiğim.Az önce Marmara Denizi'nden 5.1 bildirim geldi. Sanırsam devam etmekte. Hissediyor musunuz dostlar?
SF26
Üstün
Tek derdin sucuklu yumurta-çay olsun hocam.Herkese geçmiş olsun. İlk başta kardeşim dalga geçiyor masayı sallıyor sanmıştım.
Sucuklu yumurtayı yerken oldu tam. Sucuklu yumurtam ve çayım evde kaldı..
@mr.esat sende var mı bir şey kardeşim? Yurtta sıkıntı var mı?
Valla sonradan dank etti kafası, yeni uyanmıştım.
Çok geçmiş olsun herkese. Telefondan bildirim geldi, ardından hemen deprem oldu. Telefondan konumu açık tutarsanız iyi olur.
Herkese çok geçmiş olsun. Tüm Marmara bölgesinde şiddetli hissedildi. Hala da hafif hafif artçılar oluyor sanırım, ya da benim tansiyon sıkıntılı.
Üçü de tekel. Özellikle TT.Ve her zamanki gibi gene hatlar çöp oldu, Operatörlere selamlar.
İstanbul'daki arkadaşlara geçmiş olsun. İzmir'e kadar geldi biz de hissettik.
LA Knight
Üstün
Iğdır'da deprem olsa operatörler çöküyor komedi ya. Büyük deprem olduğunda ülke mezbahaneye dönecek millete nasıl ulaşacağız muamma.
100 yıl boyunca ülkenin başkenti olan ve merkezi bir yer olan Ankara'ya bu yerlerin kurulmaması da ayrı şaklabanlık.
100 yıl boyunca ülkenin başkenti olan ve merkezi bir yer olan Ankara'ya bu yerlerin kurulmaması da ayrı şaklabanlık.
- Makaleler
- 14
Çok mecbur kaldığım için ofisimize girip çıktım. Buyurun. 5 yaşındaki binaya bak. 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347