Uyuyamıyorum çok gerginim. İçerde ebeveynlerim "1999 depreminden sonra toplanan deprem vergileri doğru yerlere harcansaydı bugün bu tedirginliği yaşamayacaktık" diyen elemanı aşağılıyorlar. Allah aklıselim anne baba nasip etsin. Çok büyük ihtimalle büyük İstanbul depreminde ölmüş olacağım. 7 katlı bir binanın 6.ncı katındaydım ve 7 büyüklüğünde bir depreme kesinlikle dayanacağını zannetmiyorum.

Feci salladı, 12.15'tekini hissetmedim ama az önceki feci salladı.

Çok korkutucu bir depremdi. Aklıma ilk gelen, sürekli bahsedilen Büyük İstanbul Depremi'nin bu olup olmadığıydı. Neyse ki değildi... Ancak 6.2 büyüklüğündeki bir depremde bile böylesine bir kaos yaşadıysak, daha beterini düşünmek dahi istemiyorum.

Uyuyamıyorum çok gerginim. İçerde ebeveynlerim "1999 depreminden sonra toplanan deprem vergileri doğru yerlere harcansaydı bugün bu tedirginliği yaşamayacaktık" diyen elemanı aşağılıyorlar. Allah aklıselim anne baba nasip etsin. Çok büyük ihtimalle büyük İstanbul depreminde ölmüş olacağım. 7 katlı bir binanın 6.ncı katındaydım ve 7 büyüklüğünde bir depreme kesinlikle dayanacağını zannetmiyorum.

Kardeşim derhal kendine sağlam bir yer bulman lazım. Ben sizin kadar tedirgin değilim 4.derece deprem bölgesinde yaşıyorum ve ev sağlam gibi. İnşallah başına bir şey gelmez.

Artçı olduğundan eminim ama sağlam sallandım ben. Tabure sağa sola gitti.
Valla insanın psikolojisi bozuldu ya şu depremlerden... Benim de içimde hâlâ bir korku var. Umarım büyük olan yakın bir zamanda vurmaz da hazırlıksız yakalanmayız.