Beton değil en hayırlısı deniz kumu diye biliyorum. Aynı şey demeyin biraz kültür ve abi(!).Hayırlı olsun ülkemize. Biz ve bizler için en hayırlısı betondur tabii ki.
Beton değil en hayırlısı deniz kumu diye biliyorum. Aynı şey demeyin biraz kültür ve abi(!).Hayırlı olsun ülkemize. Biz ve bizler için en hayırlısı betondur tabii ki.
Ne demek binanın içerisinde demir olacak?! Haşa!Beton değil en hayırlısı deniz kumu diye biliyorum. Aynı şey demeyin biraz kültür ve abi(!).
Siz nasıl İstanbul'da yaşıyorsunuz? İlçeler ekmek kırıntısı gibi ayrılmış, ağaç neredeyse yok, insan, insan ve daha fazla insan. Taşı toprağı altın derler, ki kısmen de öyle fakat beşeri faktörler yüzünden ben şahsen o güzelim ilde yaşamam. İyi şanslar 16 milyona, ne diyeyim?
Siz nasıl İstanbul'da yaşıyorsunuz? İlçeler ekmek kırıntısı gibi ayrılmış, ağaç neredeyse yok, insan, insan ve daha fazla insan. Taşı toprağı altın derler, ki kısmen de öyle fakat beşeri faktörler yüzünden ben şahsen o güzelim ilde yaşamam. İyi şanslar 16 milyona, ne diyeyim?
40 km'yi 30 liraya 1 saatte yayan gidince anlarsın. Büyük şehirlerin her türlü imkanı daha yüksek.Siz nasıl İstanbul'da yaşıyorsunuz? İlçeler ekmek kırıntısı gibi ayrılmış, ağaç neredeyse yok, insan, insan ve daha fazla insan. Taşı toprağı altın derler, ki kısmen de öyle fakat beşeri faktörler yüzünden ben şahsen o güzelim ilde yaşamam. İyi şanslar 16 milyona, ne diyeyim?
Bari güzel olsa.İstanbul bayağıdır böyle. En ufak yere doğrudan konut çekiyorlar.
Tamam kötü bir şey değil,savunduğu şeye bak bir insan nasıl böyle bir şeyi savunabilir nasıl her gün yapılan bu doğa katliamını kötü bir şey değil diyip geçebilir inanılmaz.