Siz nasıl İstanbul'da yaşıyorsunuz? İlçeler ekmek kırıntısı gibi ayrılmış, ağaç neredeyse yok, insan, insan ve daha fazla insan. Taşı toprağı altın derler, ki kısmen de öyle fakat beşeri faktörler yüzünden ben şahsen o güzelim ilde yaşamam. İyi şanslar 16 milyona, ne diyeyim?

Siz nasıl İstanbul'da yaşıyorsunuz? İlçeler ekmek kırıntısı gibi ayrılmış, ağaç neredeyse yok, insan, insan ve daha fazla insan. Taşı toprağı altın derler, ki kısmen de öyle fakat beşeri faktörler yüzünden ben şahsen o güzelim ilde yaşamam. İyi şanslar 16 milyona, ne diyeyim?

Ben 3-4 yıl sonra ilk defa Mecidiyeköye gittim. Hafta içi ve öğlen saatleri.
AVM falan gezeyim dedim fakat 1 saat bile durmadım. Metroya bineyim dedim aynı kalabalık orada da var. Başakşehir de yaşadığım için sessizliğe alistigimdan herhalde bende öyle yerlerde duramıyorum.

40 km'yi 30 liraya 1 saatte yayan gidince anlarsın. Büyük şehirlerin her türlü imkanı daha yüksek.