BadiEkrem

Gelişen
Merhabalar arkadaşlar,

Güzel bir sistem topladım, 1-2 parçası kaldı. Kendim montajını yapmayı düşünüyordum ancak olur da ufacık bir detay da olsa yanlış veya eksik yaparsam diye bu fikirden vazgeçtim.

İstanbul'da önerebileceğiniz, özellikle Pendik/Kartal/Sultanbeyli veya Gebze/Darıca arası bir yer var mıdır acaba? Uyguna ve kaliteli iş yapan?

Teşekkürler.

Daha önce siz Montaj Yaptınız Varsayarak , Yanlış Yapmanızı engeliyecek sistem toplama videolarını izleyin.
Hata olasılığını minimum indirebilirsiniz.

Selam burada konu ac beni etiketle tektek nasil ve nereye takacagini soyleyebilirim. Rahat ol bir sey olmaz. Ayrica anakart kulkanma klavuzunu indir bir bak orada neyi nereye takacagini yazar dert etme.

Bir şey olmaz, gerek buradan konu açarsınız gerekse YouTube üzerinden video izleyerek yaparsınız. Aceleci davranmadan adım adım montajını yapın yeterli. O kadar da hassas parçalar değiller.

Merhaba arkadaşlar,

Güzel bir sistem topladım, 1-2 parçası kaldı. Kendim montajını yapmayı düşünüyordum ancak olur da ufacık bir detay da olsa yanlış veya eksik yaparsam diye bu fikirden vazgeçtim.

İstanbul'da önerebileceğiniz, özellikle Pendik/Kartal/Sultanbeyli veya Gebze/Darıca arası bir yer var mıdır acaba? Uyguna ve kaliteli iş yapan?

Teşekkürler.

Ben sana yardımcı olurdum dükkanımız var bizim de Avrupa yakasında gelmek istersen gelebilirsen yardımcı olurum montaj konusunda.