whofedcamper

Çalışkan
Herkese iyi sosyaller.

Şu anlık bilgisayar montajım bitti ama aklıma 2 tane soru takıldı. Bu iki sorunun cevabına göre güç tuşuna basıp bilgisayarı yazılımsal kurmaya geçeceğim çünkü içimin rahat etmesi vebilirkişi görüşü almam gerek.

Birincisi, bu sıvı soğutmanın radyatöründe ki plastik dış kısmı anakartın üstünde ki CPU güç girişlerine baskı uyguluyor. Ne çok sert pinleri ve kabloyu parçalayacak kadar ne de çok hafif. Belirgin bir temas ve baskı var kesinlikle aşağıya önden ve arkadan fotoğrafını bırakıyorum ne kadar anlaşılır bilmem ama kesinlikle temaslı şu anda. Bu bir sorun yaratır mı?

İkincisi, ekran kartıma gelen güç kablosunu böyle montaj etmek zorunda kaldım fanlara temas etmiyor şu anda. Bununla alakalı önce o kablolar fanlara temas etse sıkıntı olur mu sonra da bu güç kablosunun alttan üste doğrı bu şekilde kıvrılması herhangi bir sorun yaratır mı kablo ve ekran kartı girişi için?

Kablosal sıkıntılara cevap geldikten sonra bir diğer sorum; ilk PC açılışında BIOS'tayken önce BIOS Update sonra devamında Windows'u kurmak istiyorum bunun için aynı flash belleğe fotoğtafta ki gibi hem Windows hem anakart BIOS güncelleme dosyasını atsam çalışır mı BIOS ekranında? (Windows'u Rufus ile flash belleğe yazdım, BIOS dosyasını da dümdüz attım içine)

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: