Detaylar
Kim cevapladı?İngilizce dünyada artık yeni dil bile sayılmıyor. Bilmek zorundasın gibi bir şey yani. Gayet mantıklı sebepleri de var. Bunları saymama gerek olmadığını düşünüyorum.
- Makaleler
- 1
Kimse bana sıfırdan başla demedi benim de aklıma gelmedi. Anca anlamadığım konuyu tekrar tekrar izleyip yarım yamalak yapmaya çalıştım. Halbuki Matematik dersinde her konu birbiriyle bağlantılı en başından anlayıp bilmek gerekliFizik-kimya-matematik vs gibi derslerde Özellikle formüllerin nerden geldiği ve neden sonuç ilişkileri düzgüce açıklanmadıkça verilen eğitim hiç bir işe yaramaz.
Hala İngilizce yi savunanlar var şaka gibi bunlara inat ne mutlu Türk'üm diyene!
Thanos
Üstün
Kuzey Kore için ülkesini bile satmayı düşünmesi potansiyel bir adamın, milliyetçilikle ilgili yorum yapması kadar komik bir durum yoktur herhalde.Hala İngilizce yi savunanlar var şaka gibi bunlara inat ne mutlu Türk'üm diyene!
İngilizce bilmeden ileride esnaf bile olamazsın.Hala İngilizce yi savunanlar var şaka gibi bunlara inat ne mutlu Türk'üm diyene!
İşine göre lazım olabilir ama durduk yere öğrenmek anlamsız yani. Çünkü sıkılır insan ve dünyaya bir kere geldik.Bu dünya şartlarında ingilizce öğrenmek zorunlu. İngilizleri ne kadar sevmesem de.
- Makaleler
- 1
A1 seviyesi ise normal. Dil dersleri için yazılan kitaplar üniversitede bile olsa alfabe ile başlar veya ilk ünitelerden olur. İspanya’da İspanyolca öğrenirken bize de alfabeyi göstermişlerdi ama böyle çocuk şarkısı da yoktu ve tek derste bitti. 
CEFR seviyelerine uygun olarak gidilirse bu şekilde devam ediyor. İspanya’da ve Fransa’da aldığım dersler de böyleydi. Hatta internetten aldığım İsveççe dersinde bile alfabe vardı. YÖK ile pek bir bağlantısı yok. Hazırlık, A1’den başlıyorsa göstermemeleri anormal olur.Aslında her üniversitede var bu durum, YÖK'le alakalı sanırsam emin değilim. Her üniversitede hazırlığın sınıflandırmaları var ve en alt düzey olan hazırlık sınıfında bu düzeyde eğitimle başlanıyor diyebilirim.
Son düzenleme: