995

Uzman
Taksi(4).webp

İstanbul'da bir taksici, Suadiye'ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, söylediği sözlerle yolcuyu şoke etti. Üstüne değerli hocalarım taksici akılalmaz teklif yaptı! Ardından rahat bir şekilde yoluna devam eden sürücü, “benim şu an Suadiye'ye gitme imkanım yok. Ne erenköy, ne göztepe, ne suadiye, hiçbirine girme şansım yok. Kadıköy'e geçerim, seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin. Halk otobüsünün istikameti orada. Trafikten dolayı gidemiyoruz. Beni yakına bırak dersen, ben seni bırakırım. Sonra yürürsün” diyerek yolcuya cevap verdi. Ben bile şok oldum değerli hocalarım.

Olayın net videosu burada;

Ben ne diyeceğimi bilemedim değerli hocalarım sadece şoke oldum. Ülkemiz'de sanırım tek sorun ekonomi değil gibi gözüküyor bir başka sorun'da taksi sorunu. Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynağı;

Eki Görüntüle 46465

İstanbul'da bir taksici, Suadiye'ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, söylediği sözlerle yolcuyu şoke etti. Üstüne değerli hocalarım taksici akılalmaz teklif yaptı! Ardından rahat bir şekilde yoluna devam eden sürücü, “benim şu an Suadiye'ye gitme imkanım yok. Ne erenköy, ne göztepe, ne suadiye, hiçbirine girme şansım yok. Kadıköy'e geçerim, seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin. Halk otobüsünün istikameti orada. Trafikten dolayı gidemiyoruz. Beni yakına bırak dersen, ben seni bırakırım. Sonra yürürsün” diyerek yolcuya cevap verdi. Ben bile şok oldum değerli hocalarım.

Olayın net videosu burada;

Ben ne diyeceğimi bilemedim değerli hocalarım sadece şoke oldum. Ülkemiz'de sanırım tek sorun ekonomi değil gibi gözüküyor bir başka sorun'da taksi sorunu. Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?

Haber kaynağı;

Taksicilerin günlük rutinlerinden bir tanesi, çokta abartmaya gerek yok sanki ha?
Sabah ve NTV'nin tık avcısı lesh başlıklarına bak...
chfa9uj0ilj11.webp

Taksicilerin büyük bir çoğunluğu böyle maalesef ama aralarında az da olsa düzgün ve kibarca işini yapanlar da var.

Taksicilerle ilgili şöyle haberler gördükçe aklıma sürekli yeşil logolu şirketin CEO'su geliyor, Twitter'dan engelledim şimdi de Instagram'da karşıma çıkmaya başladı bambaşka bir darlama seviyesi :D

Clickbait uğruna yapılana mı gülersin yoksa taksicilerin durumuna mı ağlarsın? Ülkede doğru düzgün bir tane insan kalmadı.

Clickbait uğruna yapılana mı gülersin yoksa taksicilerin durumuna mı ağlarsın? Ülkede doğru düzgün bir tane insan kalmadı.
Taksicinin durumuna ağlayacak bir şey yok, trafikten dolayı kolaya kaçıyor. İstanbul zor bir şehir, bunun sorumlusu müşteri olmamalı, hele bir de randevuluysa. Mağdur etmiş geçmiş.

Haber başlıklarına bak, adam suadiye olmaz seni bizim eve götüreyim diyecek sandım :D
Benim suçum yok hocam öyle başlıklar var ki haber kaynakların'da bende bana en uygun olan haber başlığını yazdım. Beni güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün çok sağ olun :D