İstanbul'da bir taksici, Suadiye'ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, söylediği sözlerle yolcuyu şoke etti. Üstüne değerli hocalarım taksici akılalmaz teklif yaptı! Ardından rahat bir şekilde yoluna devam eden sürücü, “benim şu an Suadiye'ye gitme imkanım yok. Ne erenköy, ne göztepe, ne suadiye, hiçbirine girme şansım yok. Kadıköy'e geçerim, seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin. Halk otobüsünün istikameti orada. Trafikten dolayı gidemiyoruz. Beni yakına bırak dersen, ben seni bırakırım. Sonra yürürsün” diyerek yolcuya cevap verdi. Ben bile şok oldum değerli hocalarım.
Olayın net videosu burada;
Ben ne diyeceğimi bilemedim değerli hocalarım sadece şoke oldum. Ülkemiz'de sanırım tek sorun ekonomi değil gibi gözüküyor bir başka sorun'da taksi sorunu. Siz ne düşünüyorsunuz değerli hocalarım?
Haber kaynağı;
İstanbul'da bir taksici, müşterinin gideceği yeri beğenmedi: Seni çift katlı otobüse bindiririm - Herkes Duysun
İstanbul'da bir taksi şoförü, Suadiye'ye gitmek isteyen müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Taksici, yolcuya, 'Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin' dedi.
www.herkesduysun.com
Taksiciden akılalmaz teklif! Kadın yolcu şoke oldu: Seni çift katlı otobüse bindiririm…
İstanbul Suadiye'de bir taksici, Kadıköy'e gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafiği bahane ederek götürmek istemedi. Bunun üzerine taksi şoförü ile...
Taksiciden kadın yolcuya akılalmaz teklif
İstanbul'da bir taksici Suadiye'ye gitmek isteyen kadını trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Taksi sürücüsü, 'Kadıköy’e geçerim, seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin' dedi.
www.ntv.com.tr