Kafayı yemiş la bunlar, size ne miletten işinize gücünüze baksanıza. Bunlar hep işsizlikten oluyor işte.

Bunların proje oldugunu dusunuyorum artık. Hiç kimse, bir baba ile yanında 10 yaşındaki küçük çocuğuna saldıracak kadar taşlaşmış olamaz. Hele ki halktan rastgele insanların bunu yapacağını hiç zannetmiyorum. Cidden bence bu olayların neredeyse tamamı planlı.

Ben polis olsam bana git çoçuğa bu şekilde müdahale et deseler anam avradım olsun o an bırakırım bu mesleği.

Bunların proje oldugunu dusunuyorum artık. Hiç kimse, bir baba ile yanında 10 yaşındaki küçük çocuğuna saldıracak kadar taşlaşmış olamaz. Hele ki halktan rastgele insanların bunu yapacağını hiç zannetmiyorum. Cidden bence bu olayların neredeyse tamamı planlı.
Toplanan taraf organizeydi.

1791142496816.webp

Bu arada baştan söyliyim polislerden fiziksel müdahele görmedim cosplaycilerin dağılması için biber gazı sıktılar adamlar muhtemelen olayların yatışması için böyle bir müdahele yaptı.

Toplanan taraf organizeydi.

Eki Görüntüle 283540

Bu arada baştan söyliyim polislerden fiziksel müdahele görmedim cosplaycilerin dağılması için biber gazı sıktılar adamlar muhtemelen olayların yatışması için böyle bir müdahele yaptı.
Ya keşke bir kere de bunlar yapılan haksızlıklara, yoksulluğa, devlet malını çalanlar hakkında falan ses çıkarmak için toplansalar.

Kimicon Cadılar Bayramı etkinliğinde de cadı avına çıkarlar herhalde.

Benim anlamadığım, size uymuyor diye saldırmak ne kardeşim? Bir de tekbir çekmişler, savaşta vatanımı kurtardınız hani. Belli bir kesim o şeyden hoşlanmadı diye böyle engelleme peşinde olacaksak, o zaman belli bir kesimde ezandan hoşnut değil; o zaman ezanı da susturalım. Bunların beyni bu kadar çalışıyor işte ki çocukların yaptığı şey de cosplay, sanki meydanın ortasında ayin yapıyorlar. Bu kadar çocuğunu düşünüyorsan, sahip çıkalım demeyeceksin; sahip çıkayım deyip göndermeyeceksin bu kadar.

Bu arada baştan söyleyeyim polislerden fiziksel müdahale görmedim cosplaycilerin dağılması için biber gazı sıktılar adamlar muhtemelen olayların yatışması için böyle bir müdahale yaptı.

Ya yine de sadece eğlendikleri bir şeyi yapan çocuklara onu sıkmak ne kadar doğru ki? Biber gazı öyle kediye su sıkmak gibi bir şey de değil, adamı beter ediyor.

Ya keşke bir kere de bunlar yapılan haksızlıklara, yoksulluğa, devlet malını çalanlar hakkında falan ses çıkarmak için toplansalar.
İmkansız hocam, bunların hepsi tarikatçı. Gel tarikat için m*nzl için taş taşı sevap desen gelip taşıyorlar. Bunlar bir şeye ses çıkaramaz. Asıl bizim onlara ses çıkarmamız lazım. Cosplaycılar da keşke çıkarıp s*ksaymış bunlara :D