İmkansız hocam, bunların hepsi tarikatçı. Gel tarikat için m*nzl için taş taşı sevap desen gelip taşıyorlar. Bunlar bir şeye ses çıkaramaz. Asıl bizim onlara ses çıkarmamız lazım. Cosplaycılar da keşke çıkarıp s*ksaymış bunlara
Polis kutsal meslek falan değil, senin benim gibi bunlar da maaşlı. Hatta bu ülkede polis olmak kadar kolayı yok. Maaşları gitmesin diye tabii ki yalayacak birileri, rahatın bozulması ister misin?
Polis kutsal meslek falan değil, senin benim gibi bunlar da maaşlı. Hatta bu ülkede polis olmak kadar kolayı yok. Maaşları gitmesin diye tabii ki yalayacak birileri, rahatın bozulması ister misin?
Bu arada birşey eklemek istiyorum bu müdahele sadece etkinlik merkezinde gerçekleşmedi etkinlikten sonra bazıları AVM'ye falan girdiler orada da birileri müdahele etti. Özel güvenliklerdi sanırım tam bilmiyorum polis değillerdi AVM'de cosplaylarinin çıkarılmasını istediler. Oraya birçok kişi harçlık parası için geldi bu arada para ödüllü turnuva vardı çocuklar harçlıklarını çıkarmaya gelirken dayak yediler bildiğin.
Bugün İstanbul Ümraniye ilçesinde gerçekleşen Konohafest etkinliğinde polis ve halk müdahalesi oldu. Biber gazı sıkıldı ve reşit olmayan çocuklar sopalarla dövüldüler. Gerekçe olarak 2 gündür gerçekleşen bu etkinliğin toplumu bozduğu ve satanizmi desteklediğini söylüyor toplanan grup.
Dinlerini sözde korumak adına bir nesli nefrete cekmekten baska yaptıkları bir şey yok. Gerici yobazlar ülkenin belli bir dini olmadığını hala anlayamadı.