İstanbul'da cosplay etkinliğinde polis ve halk müdahalesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 525
  • Etiketler Etiketler
    halk polis
Din anlayışlarında bile samimiyet yok ki, her şeyleri sahte. 15-16 yaşında çocuklara karşı tekbir getirerek bunlar neyi başarmış oldu ki hiçbir şey.

Polis kutsal meslek falan değil, senin benim gibi bunlar da maaşlı. Hatta bu ülkede polis olmak kadar kolayı yok. Maaşları gitmesin diye tabii ki yalayacak birileri, rahatın bozulması ister misin?

Bu hepimizin eseri.

Din anlayışlarında bile samimiyet yok ki, her şeyleri sahte. 15-16 yaşında çocuklara karşı tekbir getirerek bunlar neyi başarmış oldu ki hiçbir şey.

Onların kafa şöyle:

Polis kutsal meslek falan değil, senin benim gibi bunlar da maaşlı. Hatta bu ülkede polis olmak kadar kolayı yok. Maaşları gitmesin diye tabii ki yalayacak birileri, rahatın bozulması ister misin?

Bence de Asker kutsal meslek olabilir ama polis, bilemedim. İhbara bile gelmiyorlar çağırdığında, kayıtlar var elimde; CİMER şikayetleri....

Bu arada birşey eklemek istiyorum bu müdahele sadece etkinlik merkezinde gerçekleşmedi etkinlikten sonra bazıları AVM'ye falan girdiler orada da birileri müdahele etti. Özel güvenliklerdi sanırım tam bilmiyorum polis değillerdi AVM'de cosplaylarinin çıkarılmasını istediler. Oraya birçok kişi harçlık parası için geldi bu arada para ödüllü turnuva vardı çocuklar harçlıklarını çıkarmaya gelirken dayak yediler bildiğin.

Onca şey olurken gidiyorlar çoluk çocuğa salça oluyorlar, ne ala memleket.
Kimse eğlenmesin, gülmesin, neşeli olmasın istiyorlar, bunların inancı bu.

Hatsune miku cosplayini yapan biri görmüştüm bende diyom bu niye böyle bir şey yaptı acaba. Orda çalışıyorum.

Dinlerini sözde korumak adına bir nesli nefrete cekmekten baska yaptıkları bir şey yok. Gerici yobazlar ülkenin belli bir dini olmadığını hala anlayamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…