Benim de 46 tane var. Ne olmuş yani? Madalya mı verelim? Cezasını çekmeli.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Çok düz bir düşünce tarzı. Çocuk doğru bir şekilde yetişecek zekaya sahip olmadığı için iyi ve kötünün ne olduğunu kavrayamıyor. Yani, dövsen bile neden dövüldüğünü anlamayacak.Benim de 46 tane var. Ne olmuş yani? Madalya mı verelim? Cezasını çekmeli.
Dostum yaşıtız fakat düşünce tarzın daha değişmemiş. Değişeceğini düşünüyorum.Benim de 46 tane var. Ne olmuş yani? Madalya mı verelim? Cezasını çekmeli.
pawEn
Üstün
Şöyle anlatayım.Benim de 46 tane var. Ne olmuş yani? Madalya mı verelim? Cezasını çekmeli.
Düşünemeyen maymun muzu uçurumdan aşağı atmanın iyi ya da kötü olduğunu anlayamıyor ve muzu aşağı atıyor. Kabile üyeleri orada bulunmadigi icin muz heba oluyor ve bunu neden maymuna ogretmedik diyorlar fakat maymun bunu ogrenmeyi bilmiyor. Simdi biz bu maymunu da mi ucurumdan asagi atalim?
Geraltın kılıcı
Üstün
Hiç hata yapmamaktansa binlerce hata yapıp kavramayı tercih ederim. - Ercüment Bey.Dostum yaşıtız fakat düşünce tarzın daha değişmemiş. Değişeceğini düşünüyorum.
Anlattığın kelimeler boşa hocam anlayacağını sanmıyorum.Şöyle anlatayım.
Düşünemeyen maymun muzu uçurumdan aşağı atmanın iyi ya da kötü olduğunu anlayamıyor ve muzu aşağı atıyor. Kabile üyeleri orada bulunmadigi icin muz heba oluyor ve bunu neden maymuna ogretmedik diyorlar fakat maymun bunu ogrenmeyi bilmiyor. Simdi biz bu maymunu da mi ucurumdan asagi atalim?
Kanka kafayı yedin sen herhalde. Suç işlediğinin farkında mı bu çocuk?Bu hayat adil olmalı. Herkes cezasını çekecek nokta! Suç işleme o zaman.
Olmayan ceza sistemiyle mi yapacaksın bunu?
O çok sorun değil. Doğru yetiştirme ile Down sendromlu bireyleri topluma kazandırmak mümkün ancak çok zor.
Maalesef özellikle ülkemizde daha da zor. Down sendromlu çocukların ailesinde eğitim için yeterli para olmayabiliyor.
Napalım babacan bana ne kromoz sayısından, gram aklamaz suçu.
Kanka kafayı yedin sen herhalde. Suç işlediğinin farkında mı bu çocuk?
Bizene babacan, hak hukuk engel cinsiyet yaş tanımaz kurallar tektir.
Suç olduğunu bilmiyor ki. Bizimle aynı dünyada yaşamıyor çocuk.Napalım babacan bana ne kromoz sayısından, gram aklamaz suçu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-