İstanbul'da Pitbull cins bir köpek, kendi sahibine feci saldırdı!

Benimde pitbull cinsi bir köpeğim var. Bu insanlar bu köpeklere nasıl bakıyorlar nasıl bu hale getiriyorlar, anlamıyorum.

Yani açıkcası nasıl yetiştirildi ise köpek öyle bir davranış sergiler bu doğru, Eğer bir köpeğe şevkat ve iyilikle davranırsanız öyle büyür.

Yani açıkcası nasıl yetiştirildi ise köpek öyle bir davranış sergiler bu doğru, Eğer bir köpeğe şevkat ve iyilikle davranırsanız öyle büyür.
Benimki kedilerden dayak yiyor yine de saldırmıyor. Öğretmedim çünkü fakat içgüdü olayı doğru. Bahçeyi koruması için sahiplenmiştim.

Ya tabii ki yetiştirme tarzı önemli şimdi şiddet gören ve şiddete maruz kalan kızgın bir köpek ile prensesler gibi sakin naif bir hayat yaşamış köpek aynı olmaz. Çünkü yani davranışsal farklarda var duygusal farklarda her konu açıdan naif sakin bir hayat yaşamış köpek daha usludur.

Her ne kadar iyi baksanız da size ne zaman saldıracağı belli olmaz.

Bu butun kopekler icin gecerli. Cins onemli degil huy onemli.

Kafama takılan şey o beyaz araç.

Kardesim millet taksicileri bicakliyor. Gece vakti adam arabasinin kapisini zorlayan birini arabasina almak istemeyebilir. Kopek gozukmuyor arabanin icinden. Adam ac diye bagiriyor.

İnsanlar yardım etseydi keşke ve ağızlık olmayınca gezdirmek yasak diye biliyorum.

Dogru biliyorsun. Bu irklarda agizlik zorunlu. Hatta sanirim irk fark etmeksizin buyuk kopeklerde hep zorunlu sanirim.

Hocam kopek adamin kendi kopegi sokak kopegi degil ki.

Katılıyorum. Kendi sahibine saldıran Golden bile gördüm.

Yetistirme tarzi ve kopegin dogustan gelen huyuyla alakali. Köyde Kangallar var isteseler adami paramparca ederler ama dayak yeseler sesleri cikmaz bacagindan tut surukle gik cikarmaz.

Golden tarzı köpeklerde değil. Pitbull Doberman tarzı büyük cinsler için geçerli.

Golden da buyuk irktir Pitbull'da. Ayrica ben agizlik ile gezen pitbull gormedim ama Golden gordum. Muhtemelen bu yasak buyuk irklarin hepsi icin gecerlidir. Bana kalirsa buyuk kucuk hepsine zorunlu olmali cunku atalari ayni. En kucuk ve gucsuz kopek irki bile (ki kucukler daha saldirgan oluyor) gelip benim bacagimi isirsa paramparca eder. Ben bunu istemem.

Hem Goldenım var hem Pitbull. Polise sorduğumda Golden için takmana gerek yok, Pitbull için tak yeter dedi.

Kesinlikle katılıyorum bu cins ile alakalı değil ister büyük ırk veya kücük ırk yani chihuahua bile alsan hayvanın huyu varsa ısırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…