Ya tabii ki yetiştirme tarzı önemli şimdi şiddet gören ve şiddete maruz kalan kızgın bir köpek ile prensesler gibi sakin naif bir hayat yaşamış köpek aynı olmaz. Çünkü yani davranışsal farklarda var duygusal farklarda her konu açıdan naif sakin bir hayat yaşamış köpek daha usludur.
Kardesim millet taksicileri bicakliyor. Gece vakti adam arabasinin kapisini zorlayan birini arabasina almak istemeyebilir. Kopek gozukmuyor arabanin icinden. Adam ac diye bagiriyor.
Kim ne derse desin, köpekler uyutulmalıdır. Amerika'daki sistem gibi bir süre tanınmalı ve sonunda uyutulması gereklidir. Bende hayvansever bir insanım, gördüğüme bakarım maddi durumum el verdikçe yemek veririrm vs. ancak köpek konusu çok sıkıntı. Her sene canlı canlı insan yiyor bunlar. Aç diye bahane ediyorlar sonra.
Yetistirme tarzi ve kopegin dogustan gelen huyuyla alakali. Köyde Kangallar var isteseler adami paramparca ederler ama dayak yeseler sesleri cikmaz bacagindan tut surukle gik cikarmaz.
Golden da buyuk irktir Pitbull'da. Ayrica ben agizlik ile gezen pitbull gormedim ama Golden gordum. Muhtemelen bu yasak buyuk irklarin hepsi icin gecerlidir. Bana kalirsa buyuk kucuk hepsine zorunlu olmali cunku atalari ayni. En kucuk ve gucsuz kopek irki bile (ki kucukler daha saldirgan oluyor) gelip benim bacagimi isirsa paramparca eder. Ben bunu istemem.
Golden da buyuk irktir Pitbull'da. Ayrica ben agizlik ile gezen pitbull gormedim ama Golden gordum. Muhtemelen bu yasak buyuk irklarin hepsi icin gecerlidir. Bana kalirsa buyuk kucuk hepsine zorunlu olmali cunku atalari ayni. En kucuk ve gucsuz kopek irki bile (ki kucukler daha saldirgan oluyor) gelip benim bacagimi isirsa paramparca eder. Ben bunu istemem
Yetistirme tarzi ve kopegin dogustan gelen huyuyla alakali. Köyde kangallar var isteseler adami paramparca ederler ama dayak yeseler sesleri cikmaz bacagindan tut surukle gik cikarmaz.
Golden da buyuk irktir Pitbull'da. Ayrica ben agizlik ile gezen pitbull gormedim ama golden gordum. Muhtemelen bu yasak buyuk irklarin hepsi icin gecerlidir. Bana kalirsa buyuk kucuk hepsine zorunlu olmali cunku atalari ayni. En kucuk ve gucsuz kopek irki bile (ki kucukler daha saldirgan oluyor) gelip benim bacagimi isirsa paramparca eder. Ben bunu istemem.