Ben çok detaycı bir insanım, üzüldüm ama şunları düşündüm; bisikletli için orası uygun muydu? araba bisikletlinin üzerine kasıtlı mı sürüldü? araba sürücüsü hakimiyetini kaybetmiş olabilir mi? bisikletli ve araç sürücüsü arasında tanışıklık veya husumet var mıydı? Kasıtlı mı yoksa kaza mı? Yarın bir gün ben araba sürerken aynı görüntüde olduğu gibi birine çarpabilirim, haberi orada burada paylaşırlar, aynı şekilde bisiklet sürüp ölen de ben olabilirim. Sadece birden fazla bakış açısıyla değerlendiriyorum. Ölüm hayatın gerçeği ama sorulması gereken sorular bunlar gibi geliyor bana.
Birini suçlamak her zaman kolay, bazı şeylerin telafisi yok. Kazaya sebebiyet verebilecek her detay değerlendirilmeli ve cezalandırılmalı.
Birileri mesajlarımı sürücüyü savunuyormuşum gibi başka yöne çekiyor, ben sadece aklımdakileri sizinle paylaşmak istedim, tanıdığı insanları trafik kazasında kaybeden biri olarak bunları yazıyorum, ama bazı insanların duyguları mantığının önüne geçiyor olmalı ki, konuyu farklı yöne çekiyor.
Bana dislike atan insanlar herhalde zalim falan.