Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Bugüne kadar önlem almayan Bozbeycik hakkında insanlar ne düşünüyor acaba? Şahsen ben de bir şeylerin düzeleceğine inanıyordum seçildiğinde. Öyle olmadı.
Suçu CHP'ye atıp sonraki seçimde AKP alması için algı yapacaklar bunlar daha hiçbir şey. Daha beterlerini göreceğiz yakında.
Tearz
Uzman
Önemli olan bitmesi veya bitmemesi değil de hala kimsenin umrunda olmaması. Gündemde 1-2 dakika haber yapılıp geçiliyor. Herkes yine bilinçsiz kullanmaya devam ediyor. Su firmaları son ay içerisinde neredeyse %100 zam yaptı.
Masquerade54
Başarılı
- Makaleler
- 1
Önemli olan bitmesi veya bitmemesi değil de hala kimsenin umurunda olmaması. Gündemde 1-2 dakika haber yapılıp geçiliyor. Herkes yine bilinçsiz kullanmaya devam ediyor. Su firmaları son ay içerisinde neredeyse %100 zam yaptı.
Gelecek yaz ne olacak çok merak ediyorum.
İki gündür su deposu ve yağmur suyu toplama sistemi araştırıyorum. Birkaç yerden fiyat aldım. Artık kendi kendimize çözümler üreteceğiz. Yeraltı komple su olan koskoca Bursa'nın suyu bitiyor. Tarihi bir rezalet. Bu ülkede her gün ruhum daralıyor.
yusufumm07
Üstün
Altın arama bahanesiyle sular kirletiyorlar. Herşeyi peşkeş çekmeye calışırlarsa olacağı o.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-