İstanbul'da Pitbull cins bir köpek, kendi sahibine feci saldırdı!

Yetiştirilme biçimi gerçekten çok önemli. Bizim de 2 tane kangalımız vardı. Kimseye saldırmazdı. Ama gördüğüm bazı kangallar düzgün yetiştirilmedikleri için aşırı saldırgan olurlardı. Pitbullarda aynı. En sert bilinen köpek cinsi olduğu için bazı serseriler alıp yanlış yetiştiriyorlar. Sonuç ortada.

Kopek irklari arasinda fark yoksa Golden besleyen her insan cok normal olmali bu durumda. Ya da bu kopegi besleyenlerin buyuk kisminin akli dengesi bozuk. Kopekte ya da sahibinde fark etmez risk almak istemiyorum.

Vay be, Boldog ve terrier çiftleşmişiyle ortaya çıkan köpekten bahsediyoruz yani. Özellikle buldog. Buldog cinsin ne amaçla üretildiğini bilir misin hocam?
Zaten kendi ağızıyla söylüyorsun. 'Pitbull'lar yüzyıllar boyunca insan seçilimiyle, yani bilinçli çiftleştirmelerle “cesur, korkusuz ve güçlü” olacak şekilde üretilmiştir.'
Eee, zaten dövüştürmek için üretilmiş Pitbull. Bir de Türkiye'deyiz, hatırlatayım. Kimse bu köpeği bakmak için almaz, sırf hava atmak için alırlar. Ve sonuçları bu da.
Genetik ve insan...

Bomboş bir yorum daha, yine sunduğum hiçbir kesinliği olan bilimsel makaleye cevap gelememiş. Yahu bana sunduğun şu manasız argümana bile cevap vermişim, Malinois tam bir öldürme makinesidir, özel harekatlarda kullanılır, çok güçlü bir çene basıncı vardır ve inanılmaz inatçı, güçlü bir köpektir. Saldırganlık huyları direkt aşırı hiperaktiviteden ve mükemmel koruma iç güdüsünden gelir.

Bariz bir şekilde pitbullardan daha tehlikeli bir köpek. Ama gayet beslenebilir bir köpek, neden? Çünkü eğitilmesi gerekiyor.

Makalenin linki atta bakalım hocam. Özel hareketler de kullanıyor diyorsun, onların eğitimi dışardakilerle bir mi? Hala da söylüyorum, Türkiye'de yaşıyoruz. Hiç kimse eğitimi meğitimi umursamaz. Güçlü diye alır millete hava atar. İkinci olarak pitbull doğası gereği saldırgan bu bariz.

Malinois ırkı görmedim desem hak vereceğim de, gördüm. Dediğiniz kadar saldırgan değildi hayvan, dediklerinizden pek emin olamadım.

Son düzenleme:
Pitbull bir de normal ısırıyor burada adam birkaç kere elini kurtarabildi. Normalde ısırınca kilitlenir bu cins bırakmaz kolay kolay.
Bir de üstüne saldırırsan daha kötü kilitliyor. Bazı şeyleri bilmek lazım, özellikle Türkiye'de yaşadığımız için.

Arkadaşlar ben bu semte oturuyorum. Detaylıcana açıkliyayim durumu. Öncelikle çok büyük ihtimale haber yalan çünkü köpeğin sahibi olduğunu ben sanmıyorum. Bu köpek gözümün önünde kedi parçaladı ekipler ilgilenmedi bu hayvanla başıboş şekilde sokakta dolanıyordu.

Bir hayvan değil ki bunlar nasıl bakıyorlar bunlara hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…