Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşlılar keyfine binerken öğrenci adam geleceği için biniyor, o öğrenci senin ülkenin de geleceği sonra gençler neden ülkeden gitmek istiyorlar cennet vatan, cennet vatan ona biz de katılıyoruz da, cennet kısmı 65+ için, bize zindan. Yazık gerçekten yazık, zamlara bir şey demiyorum ancak artık boynuz kulağı geçti.
Cennet kısmı illegal işler peşinde koşan ve gurbetçiler için öyle :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlar altında bir zahmet bu kadarı verilmeli. Adam senin ömrünün belki 2-3 katı kadar yıl devlete her ay para ödemiş. Buna sahip olmaya hakkı var. Her fikri benimsemeyin.
Çok da umurumdaydı devlete ödediği vergi. En kolay ev ve araba alınan dönemde onlar yaşadı, ben değil. Cumhuriyet tarihinin en zorlu dönemine doğan biziz, onlar değil. En basit şeye bile %100'den fazla vergi ödüyorum. Ömrüm boyu çalışsam bir ev alamıyorum, evi geçtim adamakıllı bir araba bile alamıyorum. Tüm bunları geçtim, hayatımın bir garantisi yok.

Bu ülkenin gençlerden çaldığı çok şey var. Kimse bizi AKP'ye muhtaç eden nesille kıyaslamaya kalkmasın.

Ben de diyorum ne eksik.
Şahsen şaşırmadım.

Normal şartlar altında bir zahmet bu kadarı verilmeli. Adam senin ömrünün belki 2-3 katı kadar yıl devlete her ay para ödemiş. Buna sahip olmaya hakkı var. Her fikri benimsemeyin.

Bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz anlamıyorum. Yaşlılar keyfi giderken öğrenci adam zorunda olduğu yolu gidiyor, ayrıyeten öğrenci 8 saat okulda kafası şişiyor, yoruluyor ancak keyfine gezen tozan yaşlı yer istiyor. Açık konuşayım ben yer vermem.

Yıllık abonman sisteminin gelmesi lazım, acayip iyi olur.

Son düzenleme:
  • Hahaha
İfadeler: MEQ
Çok da umurumdaydı devlete ödediği vergi. En kolay ev ve araba alınan dönemde onlar yaşadı, ben değil. Cumhuriyet tarihinin en zorlu dönemine doğan biziz, onlar değil. En basit şeye bile %100'den fazla vergi ödüyorum. Hayatımın bir garantisi yok. Bu ülkenin gençlerden çaldığı çok şey var. Kimse bizi AKP'ye muhtaç eden nesille kıyaslamaya kalkmasın.
Gerçekten geleceğin AKP’lileri olmaya aday çok kişi var. Kendi fikirleri dışında her fikre nefretle yaklaşıyorlar. Onlar senden 10 kat fazla zorlandı. Eski Türkiye’yi ne sanıyorsunuz? Türkiye AKP ile rahatladı, yine AKP ile dara girdi. Onun dışında iyi bir dönem neredeyse görmeyen bir devlet. Yıllarca ödediği paranın karşılığını alan kişiye, “onların parası bizim için kullanılsın” diyorsun bir nevi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.