1577

Uzman
Makaleler
2

Herhangi bir video bulamadım ama olay yerinin fotoğrafını bulabildim:

1716989279534.webp

Oradan almak zorunda değil. Almadan önce fiyatını da sorabilir. Ateş açmak nedir? Kolaysa kendisi gidip 10 liraya döner satsın, herkes yesin. Umarım güzel bir ceza alır. Tabii ülke koşulları düzelmedikçe böyle olaylar daha çok yaşanır. Tepki gösteren de yok.

Ekmek 1 TL olduğunda TL olarak bu kadar yüksek maaş almıyordunuz ama alım gücünüz yine düştü. Alım gücü düştüğü, enflasyon yüksek olduğu için fiyatları yükseltmek zorunda kalan bir dönerciye ateş eden bir suçluyu tebrik etmek nedir? Çözüm aramak yerine sorun yaratanları desteklerseniz ekmek 2000 TL de olur. Arap turist de gelir ve bir euro bile ödemeden ekmeğini rahatça alır. Bahsettiğiniz ₺20 sanırım yaklaşık €0,57 ediyor. Bedava.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 50 kuruş olduğu dönemi hatırlıyorum güzel günlerdi 5 10 kuruşa sakız alınabiliyordu 5 kuruşu şimdi para diye almazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun çözümü bu değil tepkiyi çalışanlara değil eylemlerle anayasanın bize verdiği haklarla yapmalıyız orada çalışanların bir kabahati yok her şey pahalı sonuçta o adam fiyatları arttırmazsa ne çalışanlarının hakkını verebilir ne dükkan kirası ne de kendi karnını doyurabilir. Sorun tepede.