Makaleler
104
Yer
İstanbul
Cihazda hiçbir zararlı uygulama olmamasına rağmen (sanırım) İstanbulkart uygulaması açılırken böyle bir uyarı veriyor maalesef. Bu hatayı alan başka arkadaşlar var mı?

Cihazında zararlı yazılım tespit edildi. İlgili uygulamaları kaldırdıktan sonra İstanbulkart Mobil'i silip yeniden yükle. Hâlâ giriş yapamıyorsan cihazında görünmeyen zararlı yazılım kalıntıları bulunuyor olabilir.

1785576131664.webp

1785576594219.webp

Android kullanmadığım için bilmiyorum. Nereden kapatıldığını söyler misiniz? Cihaz bende değil.
Play Store'a girdikten sonra sağ üstten profile tıklayıp altta Play Protect ayarlarına girip bir tarama yapın sonrasında da kapatın. Kapatma işlemi için sağ üstteki ayarlardan yapabilirsiniz Play Protect menüsünde iken.

Geliştirici Seçenekleri açıksa ve Hata ayıklama açıksa onu kapat abi bir. Sonra da Google Play Store girip Play Protect üzerinden tarama yap arkasına telefonu yeniden başlat. En sonda da bir uygulama verilerini silip durdurup tekrardan giriş yaparsan sıkıntısız açılır diye düşünüyorum.

(Bu da olmazsa cihaz rootlanmış onu da gizlemişlerdir IMEI atılmıştır tahminimce ondan dolayı Banka tarzı uygulamalar hep uyarı verir)

Uygulamayı komple silip yeniden yükleyebilir mi? Bir de cihaz aktivasyonunu komple kaldırsın; sonra tekrar aktifleştirsin. Benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey.