Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Hangi yakada istiyorsunuz? Anadolu daha rahattır. E5'in altındaki mahalleler gayet iyidir. Bostancı, Maltepe veya Kadıköy'e bakabilirsiniz. Kadıköy'e yaklaştılkça evin yaşı artar.
Kesinlikle Anadolu yakasında tutacağım.Hangi yakada istiyorsunuz? Anadolu daha rahattır. E5'in altındaki mahalleler gayet iyidir. Bostancı, Maltepe veya Kadıköy'e bakabilirsiniz. Kadıköy'e yaklaştılkça evin yaşı artar.
Esenyurt, Yeşilkent vb. kötü yerlere bakmayın. Esenyurt zaten hem nüfustan hem de hizmetlerden dolayı insanı boğan bir yer. Esenyurt'ta tek güzel olan yerler Esenkent kısımları. Esenkent'in az ötesinde oturuyordum ben, çok güzeldi. Tabii yine Esenkent'ten uzaklaştıkça tuhaf insanlar çıkabiliyor karşınıza. Avcılar, Cihangir'e bakabilirsiniz. Cihangir'de meydan gibi bir yer var, orada akşamları çok Suriyeli ve Araplar var ancak kavgacı değiller sanırsam. İçki gibi alışkanlıklarınız varsa (Küçük kutu içki gibi) birçok insan bir şey demiyor karışmadığınız sürece. Bütçenize de uygun, kısaca Esenkent ve Cihangir güzeldir, ancak Esenkent'in bulunduğu Esenyurt'un geneli kötü kalıyor. Veya Cihangir'e pek uzak olmayan Yeşilkent de Cihangir'e göre aşırı kötü kalıyor.
Bu arada İstanbul dışına çıkmamış, İstanbul'la boğulan biri olarak söylüyorum, ne kadar ucuz o kadar iyi olarak bakmayın. İstanbul'da 8.000'e de ev bulursunuz, 11.000'e de, 20.000'e de, 30.000'e de. Ancak 20.000 olan ve 30.000 olan daha kaliteli kalır. Sadece ev değil, kira fiyatları çevredeki insanlarla da şekillenir. Tabii 30.000 üstünü bilmiyorum.
Bu arada İstanbul dışına çıkmamış, İstanbul'la boğulan biri olarak söylüyorum, ne kadar ucuz o kadar iyi olarak bakmayın. İstanbul'da 8.000'e de ev bulursunuz, 11.000'e de, 20.000'e de, 30.000'e de. Ancak 20.000 olan ve 30.000 olan daha kaliteli kalır. Sadece ev değil, kira fiyatları çevredeki insanlarla da şekillenir. Tabii 30.000 üstünü bilmiyorum.
Esenyurt değil, Esencılıs denir oraya. 
Smmmhunter
Üstün
Küçükyalı, Feyzullah Mah, Yalı Mah, Suadiye vs gibi yerlere bakın. Maltepe'den ilerisine geçmenizi önermem. Kartal vs hem İstanbul'un diğer tarafı hem de o taraflara gittikçe toplumun kalitesinde fark oluyor. Dediğim gibi E5 faktörüne dikkat edin. Feyzullah, Yalı, Girne gibi mahalleler daha nezih ve kaliteli mahallelerken Aydınevler, Başıbüyük, Gülsuyu vs Allah'a emanet.
1.gün bıçaklanınca gelen pişmanlık hissi.
Konuya gelirsek Kadıköy biraz pahalıya kaçar ama Maltepe filan iyidir.
Hocam rahatsız tipler her zaman sizi bıçaklayacak diye bişey yok kendinizi korutadabilirsiniz.1.gün bıçaklanınca gelen pişmanlık hissi.
Konuya gelirsek Kadıköy biraz pahalıya kaçar ama Maltepe filan iyidir.
Tamam da Esenyurt gibi bir yere gitmek yerine o bütçeyle gidilebilecek bir sürü yer var.Hocam rahatsız tipler her zaman sizi bıçaklayacak diye bişey yok kendinizi korutadabilirsiniz.