Bıraksın memurluğu sırf iktidar yüzünden. Neymiş, şerefiyle çalışırmış. En azından şerefiyle çalışır da 17.000 TL'ye çalışır. O paraya nasıl yaşayacak? Nasıl çocuğuna bir şeyler alacak? Nasıl geçinecek? Her şeyi kendi açınızdan ve tek bir açıdan bakarak konuşmayın. Çok saçmalamışsın.

Kimilerinin işbirlikçilik kanında var kardeşim, maalesef sizde de var bu durum. Aşağı yukarı 20 yıl üst düzey bürokrasi tecrübesine sahip kişilerin 17.000 TL'ye çalışacağını falan düşünüyorsanız Allah akıl fikir versin size. Gören sanacak ki yeni mezun lise öğrencileri TÜİK'te çalışıyor. Evet kendi çocuğunu aldıkları 70-200k arası maaşlar ile özel okullara gönderemezler haklısın o yüzden siz 50 gram tavuk salam alırken bile 20 kere düşünmeye devam edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıraksın memurluğu sırf iktidar yüzünden. Neymiş, şerefiyle çalışırmış. En azından şerefiyle çalışır da 17.000 TL’ye çalışır. O paraya nasıl yaşayacak? Nasıl çocuğuna bir şeyler alacak? Nasıl geçinecek? Her şeyi kendi açınızdan ve tek bir açıdan bakarak konuşmayın. Çok saçmalamışsın.
Şereften yoksun şekilde aile geçindireceğine hiç geçindirmesin daha iyi.
Kusura bakma memurda salla başı al maaşı oldu, sadece boş boş konuşup 50.000TL'yi evine alıyor devam ediyor.

Şereften yoksun şekilde aile geçindireceğine hiç geçindirmesin daha iyi.
Kusura bakma memurda salla başı al maaşı oldu, sadece boş boş konuşup 50.000TL'yi evine alıyor devam ediyor.

Kimi lise mezunu haliyle 50k maaş alıp üniversiteli çocuk döverek maaş alır birileri çıkar (başlıktaki arkadaşlar gibi) emir kulu ne yapsın öbürü sınırlardan katillerin, sapıkların geçmesine izin verir yine 50k+ maaş alır o da emir kulu, biri yalan istatistiklerle milleti aç ve sefalet içinde bırakır 200K'ya varan maaşlar alır bu da emir kulu. Hepsi salla başı al maaşı tam dediğiniz gibi, bu arkadaşlar tahminim hayatlarında bir belediye binasına dahi girmemiştir ya da ailelerinden de böyle birileri var diye alınıyordur bilemem ama öyle devletin içinde bu baskıcı iktidar ile gizlice mücadele eden, uygun anı bekleyen bir klik falan yok, kendilerini kandırıyorlar. Zaten bu son yazdığımdan başka da argümanları yoktur sorsanız.

Kimilerinin işbirlikçilik kanında var kardeşim, maalesef sizde de var bu durum. Aşağı yukarı 20 yıl üst düzey bürokrasi tecrübesine sahip kişilerin 17.000 TL'ye çalışacağını falan düşünüyorsanız Allah akıl fikir versin size. Gören sanacak ki yeni mezun lise öğrencileri TÜİK'te çalışıyor. Evet kendi çocuğunu aldıkları 70-200k arası maaşlar ile özel okullara gönderemezler haklısın o yüzden siz 50 gram tavuk salam alırken bile 20 kere düşünmeye devam edin.

Sağ olun en büyük işbirlikçi benim. Ampul gençlik kolları yönetim kurulundayım.

Hâlâ ön yargı ve tek bir açıdan bakıyorsun. Öncelikle her memur üst düzey bürokrasi tecrübesine mi sahip? Konu sadece TÜİK değil, ben genel olarak memurlardan bahsediyorum. Zaten memurların yüzde kaçı Erdoğan’a oy veriyor ki? Ayrıca, eğer üst düzey bir memur değilse, ben gittiğim özel okulların hiçbirinde memur çocuğu görmedim. Ha, son olarak kimseye ön yargılı davranmamalısın. Emin ol, benim tuzum kuru, maddi geçim sıkıntım yok. Ben senin anlattıkların üzerinden konuşuyorum.

Hâlâ ön yargı ve tek bir açıdan bakıyorsun. Öncelikle her memur üst düzey bürokrasi tecrübesine mi sahip? Konu sadece TÜİK değil, ben genel olarak memurlardan bahsediyorum. Zaten memurların yüzde kaçı Erdoğan’a oy veriyor ki? Ayrıca, eğer üst düzey bir memur değilse, ben gittiğim özel okulların hiçbirinde memur çocuğu görmedim. Ha, son olarak kimseye ön yargılı davranmamalısın. Emin ol, benim tuzum kuru, maddi geçim sıkıntım yok. Ben senin anlattıkların üzerinden konuşuyorum.
Tamam dostum para için milletin iflahını kessinler, açlık sınırının altında zamlarla ölmelerine, intihar etmelerine sebep olsunlar. Katillerle mücadele etmek yerine üniversite öğrencisi dövsünler. Bunların hepsi ekmek parası için yapılabilecek şeyler, haklısın. Nasıl olsa onlar yapmasa başkaları yapacak değil mi ?

Hâlâ ön yargı ve tek bir açıdan bakıyorsun. Öncelikle her memur üst düzey bürokrasi tecrübesine mi sahip? Konu sadece TÜİK değil, ben genel olarak memurlardan bahsediyorum. Zaten memurların yüzde kaçı Erdoğan'a oy veriyor ki? Ayrıca, eğer üst düzey bir memur değilse, ben gittiğim özel okulların hiçbirinde memur çocuğu görmedim. Ha, son olarak kimseye ön yargılı davranmamalısın. Emin ol, benim tuzum kuru, maddi geçim sıkıntım yok. Ben senin anlattıkların üzerinden konuşuyorum.

Gerçekçilikten uzak sadece nefret söylemleri. Normal karşılıyorum artık.

Kimi lise mezunu haliyle 50k maaş alıp üniversiteli çocuk döverek maaş alır birileri çıkar (başlıktaki arkadaşlar gibi) emir kulu ne yapsın öbürü sınırlardan katillerin, sapıkların geçmesine izin verir yine 50k+ maaş alır o da emir kulu, biri yalan istatistiklerle milleti aç ve sefalet içinde bırakır 200K'ya varan maaşlar alır bu da emir kulu.

Hepsi öyle mi? Bu bahsettiğin sınırdaki asker olayını biliyorum, görevinden alındı ve tutuklandı. Her askerimize böyle ön yargılı davranamazsın. Ayrıca öyle işi bırakma protestosuyla iktidar değiştiren ülke var mı? Ben hayatımı sefalet içine sokamazdım böyle ekonomi içerisinde.

Bu adamlar partizanların yaptığı şeyi yapıyorsa o partizanlar kendileri olmuştur farkında değilsiniz. Para tatlı geliyor hocam öyle çok karakterli bir iş yapıyorlarmış gibi pamuklara sarmaya gerek yok. Birisi senden şerefsizlik yapmanı istiyorsa, istifa edersin gidersin namusunla başka bir yerde iş bulur çalışırsın. Sonra partizanlar dolarsa dolar, o arkadaşlar o pozisyonlardayken bu millet yine aç kalacaksa yine sokaklarda güvende dolaşamayacaksa yine sınırları folloş edilecekse bana ne kimin nerede olduğundan ? Benim gözümde farkları yok.

Hayır partizanların yaptığı şeyleri yapmıyor bu insanlar. Emin olun yapmıyorlar. Mevcut koşullarda mümkün olan en iyi şekilde üst kadrolar ile mücadele etmeye çalışıyorlar.

O verilerin hesaplanması, veri setlerinin düzenlenmesi vs siz sanıyorsunuz ki hiyerarşik düzende gidiyor, memurlar - uzmanlar raporları verileri bilgileri hazırlıyorlar bürokratlar da "Aaaa ne güzel" diyerek açıklıyorlar.

O işler öyle değil işte. O veriler önlerine geldiğinde adamlar oturup manipulasyon yapıyorlar. Bunların da nereden yönetildiğini siz de iyi biliyorsunuz.

Mesele TÜİK çalışanları değil, mesele ahlaksız sistemden faydalanan büyük bir çoğunluğun olması.

O zaman bütün kurumlardan kalifiye insanlar çıksın sonra iyice çal çal oynaya döner kurumlar. Enflasyonu eksi bile çıkarır bunlar sonra.

Diyelim istediğin oldu, bir çok kişi yanlışa itiraz etti kurumlardan çıktı, siz zannediyor musunuz boş kalacak oralar. Berbat ötesi bilgisiz insanlarla doldurmayı dört gözle bekliyor bu cenah.

Bak hocam, mahkeme karar verdi TÜİK'e dediki açıkla verilerini ne oldu 1 senedir? Tık yok.

Gerçekçilikten uzak sadece nefret söylemleri. Normal karşılıyorum artık.

Hocam cevap vermeyin o partizana. O bu düzenden nemalanan bir ahlaksız.

Hayır partizanların yaptığı şeyleri yapmıyor bu insanlar. Emin olun yapmıyorlar. Mevcut koşullarda mümkün olan en iyi şekilde üst kadrolar ile mücadele etmeye çalışıyorlar.

O verilerin hesaplanması, veri setlerinin düzenlenmesi vs siz sanıyorsunuz ki hiyerarşik düzende gidiyor, memurlar - uzmanlar raporları verileri bilgileri hazırlıyorlar bürokratlar da "aaaa ne güzel" diyerek açıklıyorlar.

O işler öyle değil işte. O veriler önlerine geldiğinde adamlar oturup manipulasyon yapıyorlar. Bunların da nereden yönetildiğini siz de iyi biliyorsunuz.

Mesele TÜİK çalışanları değil, mesele ahlaksız sistemden faydalanan büyük birçoğunluğun olması.

O zaman bütün kurumlardan kalifiye insanlar çıksın sonra iyice çal çal oynaya döner kurumlar. Enflasyonu eksi bile çıkarır bunlar sonra.

Diyelim istediğin oldu, birçok kişi yanlışa itiraz etti kurumlardan çıktı, siz zannediyor musunuz boş kalacak oralar. Berbat ötesi bilgisiz insanlarla doldurmayı dört gözle bekliyor bu cenah.

Bak hocam, mahkeme karar verdi TÜİK'e dedi ki açıkla verilerini ne oldu 1 senedir? Tık yok.

Hocam cevap vermeyin o partizana. O bu düzenden nemalanan bir ahlaksız.

Öyle biri olduğunu düşünmüyorum. İktidara karşı öfkeli bir insan sadece. Artık canına tak etmiş bu düzen tepki gösteriyor. Yanlış yaptığı şey ise olaylara tek açıdan bakması.