yusufir
Yetkin
Hiç sorun değil. Gerçi Fall Guys öyle pek Türkçe gerektiren bir oyun değil, ama yine de olsaydı da fena olmazdı hani.
Güncel sürüm için tool olmadığı için kimse yama yapmıyor.Hem PC hem PSP için var.
Heavy Rain oynunun yaması gelirse çok iyi olur. Pek yama yapan yok.
Güncel sürüm için tool olmadığı için kimse yama yapmıyor.
OG yok FES var site adı vermeyim ama kısaca DHye bak.Harbi mi? Aradım bulamadım ben. P3P PC versiyonu çıkıyor sadece. OG oyun veya FES için bulamadım.
Anonymous yaptı güncel versiyona yama ama ücretsiz istiyorsanız o ayrı.Güncel sürüm için tool olmadığı için kimse yama yapmıyor.
Selam, ben bir oyunu hakkıyla Türkçe'ye çevireceğim. İsterse 1 yıl sürsün sorun yok. Endonezya'lı bir arkadaş var. Sana oyunların İngilizce dil dosyalarını atarım dedi. Hangi oyunun Türkçe yamaya ihtiyacı var sizce? Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın. Konsol oyunu olur, PC oyunu olur fark etmez. Siz önerin, isteğe göre çevireceğim.
Yama Techolay'a özel olacak.
Selam, ben bir oyunu hakkıyla Türkçe'ye çevireceğim. İsterse 1 yıl sürsün sorun yok. Endonezya'lı bir arkadaş var. Sana oyunların İngilizce dil dosyalarını atarım dedi. Hangi oyunun Türkçe yamaya ihtiyacı var sizce? Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın. Konsol oyunu olur, PC oyunu olur fark etmez. Siz önerin, isteğe göre çevireceğim.
Yama Techolay'a özel olacak.
4-5 sene önce çıktı.GTA 4. Koskoca GTA'nın en iyi hikayesine sahip olan oyunun düzgün Türkçe yamasını bulamamak üzücü. Bulsamda bazıları baya küfürlü hikayeden kopuk çeviri bazıları ise hatalı. Eğer yaparsanız çok memnun olurum Gabe amca.![]()