Güncel sürüm için tool olmadığı için kimse yama yapmıyor.

Doğru. İstenirse tool yazılıp yapılabilir veya bu işten anlayan birisi başkasının yazdığı toolu kullanıp yama yapabilir.
Bildiğim kadarı ile Anonymous'un para ile sattığı yama güncel sürüm ile uyumlu. Tabii para istiyorlar Türkçe yama için orası ayrı, şahsen ben yamaya asla para vermem.

Selam, ben bir oyunu hakkıyla Türkçe'ye çevireceğim. İsterse 1 yıl sürsün sorun yok. Endonezya'lı bir arkadaş var. Sana oyunların İngilizce dil dosyalarını atarım dedi. Hangi oyunun Türkçe yamaya ihtiyacı var sizce? Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın. Konsol oyunu olur, PC oyunu olur fark etmez. Siz önerin, isteğe göre çevireceğim.

Yama Techolay'a özel olacak.

CoD World at War. Yamasını hiçbir yerde bulamıyorum, bulsam da virüs çıkıyor. İndiremiyorum.

Selam, ben bir oyunu hakkıyla Türkçe'ye çevireceğim. İsterse 1 yıl sürsün sorun yok. Endonezya'lı bir arkadaş var. Sana oyunların İngilizce dil dosyalarını atarım dedi. Hangi oyunun Türkçe yamaya ihtiyacı var sizce? Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın. Konsol oyunu olur, PC oyunu olur fark etmez. Siz önerin, isteğe göre çevireceğim.

Yama Techolay'a özel olacak.

Mount and Blade Warband oyunu için bir Türkçe yama hazırlayabilir misiniz?

GTA 4. Koskoca GTA'nın en iyi hikayesine sahip olan oyunun düzgün Türkçe yamasını bulamamak üzücü. Bulsamda bazıları baya küfürlü hikayeden kopuk çeviri bazıları ise hatalı. Eğer yaparsanız çok memnun olurum Gabe amca. 😀