Indra881
Uzman
Saydığım oyunlarda ve unity/unreal oyunlarında yardımcı olurum.Şansıma tüküreyim. Endonezyalı adamda sadece PSP ve PS1 oyunlarının Tool'ları var mış. Ne yapayım sizce?
Saydığım oyunlarda ve unity/unreal oyunlarında yardımcı olurum.Şansıma tüküreyim. Endonezyalı adamda sadece PSP ve PS1 oyunlarının Tool'ları var mış. Ne yapayım sizce?
PSP ise sakın kaçırma. Türk gençleri olarak PSP oyunlarını çok severiz.Şansıma tüküreyim. Endonezyalı adamda sadece PSP ve PS1 oyunlarının Tool'ları var mış. Ne yapayım sizce?
Öyleyse basit oyunlardan başla. Crash Bandicoot 3 olabilir, Gran Turismo 1 olabilir. Bir süre sonra zaten kendin dil dosyalarını ayıklamayı öğrenirsin.Şansıma tüküreyim. Endonezyalı adamda sadece PSP ve PS1 oyunlarının Tool'ları var mış. Ne yapayım sizce?
Onun var zaten.Persona 3 FES. PS2'de Türkçe şekilde oynamak aşırı eğlenceli ve güzel olurdu. Bi' 280 daha gömerim ne olacak.
Naruto Ultimate Ninja Impact olabilir. Gowları önerecektim ki onları buldum konu açıp paylaşayım.Şansıma tüküreyim. Endonezyalı adamda sadece PSP ve PS1 oyunlarının Tool'ları var mış. Ne yapayım sizce?
Harbi mi? Aradım bulamadım ben. P3P PC versiyonu çıkıyor sadece. OG oyun veya FES için bulamadım.
2 tane yaması var.
Onun kaynak kodlarını bulamam muhtemelen.Fall Guys'ın Türkçe yamasını yapabilir misin? Ben oyunun Türkçe dil desteği var sanıyordum, Epic Games yanılttı beni resmen.