Niye din karşıtı olayım? Herkes istediğine inanır. Her köşede bir kilise veya cami var zaten. Sevmeyen istediği gibi de sevmeyebilir. Irkçılık yapılırsa orada bir sorun vardır. Alkolü bile Müslüman birisi bulmuştu.
Arkadaşlar, bu hoş değil ama öldürmek de kimsenin hakkı değil zira şu an önüne gelen herkes Allaha, Atatürk'e, şehitlere sövüyor. Önce kendi ülkenizdekileri adam etmekle başlayın, gidip ekstrem örneklerle başlamayın.
Evet azıcık aklı olsaydı Sennheiser falan alırdı AirPods ne köylü mü bu?
Şaka bir yana, şu an ortak paydaya geldim sizinle. Özel hayatında istediğini yapmakta özgür (ben tasvip etmem ama ben karar mercii değilim sonuçta) fakat topluma açık alanda yapılınca rahatsız olunabilir bazı şeylerden.
Konu oraya nasıl geldi anlamadım. İsveçli arkadaşı sevmeyenlerle Atatürk’ü sevmeyenler niye genellikle aynı gruptan ki? Atatürk’ten iyi lider mi var? Atatürk ile kıyas bile yapılamaz.
Özel hayatında istediğini yapmakta özgür (ben tasvip etmem ama ben karar mercii değilim sonuçta) fakat topluma açık alanda yapılınca rahatsız olunabilir bazı şeylerden.
Evet, ben de baştan beri bunu diyordum. Kendisi abartılı bir şekilde tepki vermiş. Kitap yakarak bir kitabı boşa harcamış, ateş yakarak çevreyi kirletmiş ve çoğu kişinin alınmasına sebep olacak bir hareket yapmış. İfade özgürlüğü sebebiyle İsveç ceza vermedi ama yine de dava ile incelemeye aldılar. Yaptığını hoş bir şekilde yapmadı.
Bir şey diyeceğim. Hani senin şu "özgürlükçü" olarak nitelendirdiğin Avrupa'da inek eti yemiyor mu? Biz bir inanca bağlı olarak yapıyoruz, bir sebebimiz var. Haklı ya da haksız, bir sebebimiz var. Onlar hiç bir sebep yokken yapıyorlar.
Ayrıca Kurban bayramında zenginler et satın alarak fakirlere verirler yani bunda bile güzel bir amaç var. Senin avrupan bunu zevk için yapıyor.
Çok çok komiksin.