Torino'da okumak istiyorum, İngilizce + YKS çalışıyorum bu ara ancak bir sıkıntı var. Şimdi ben bu sene mezuna bıraktım ancak Torino'da okumak için herhangi bir 4 yıllık üniversiteyi kazanma belgem olması lazım. Ancak bu belge bende yok şu an, malum başvurular sonraki YKS tarihinden önce başlayıp kapanıyor. Şimdi ben sonraki YKS döneminde tercih yapıp 4 yıllık bir mühendislik tutturursam bu sefer de İtalya işi garanti değil tam olarak. Burs kriterlerini karşılıyorum. TIL-1 sınavı var, ona girmem gerek diye biliyordum ancak bazı kişiler artık TIL-1'in kalktığını ve cents'in kabul olacağını söylüyorlar, açıkçası lehime bir durum, online yapılabiliyormuş cents. Asıl sıkıntım şu: Bir üniversiteyi kazandım diyelim, başvuru yapmalı mıyım yapmamalı mıyım? Mesela yaptım, hazırlık sınavına girmesem, o dönemde İngilizce çalışıp 2027-2028 döneminde girsem, en kötü burs falan çıkmasa kazandığım üniversiteyi okuyabilir miyim acaba? Bu konularda bilgili olan birisi varsa bana yardım ederse çok mutlu olurum.