Sitelerinden birçok oyun, CS skini, Steam puanı gibi şeyler aldım, hepsini sorunsuz gönderdiler. Sadece en son aldığım Google Play kodunda sıkıntı yaşadım; kod girilmemişti. Onu da 4 gün içinde iade ettiler. Yalnız satıcılara çok dikkat etmek lazım, yorumlara bile aldanmayın. Özellikle random hesap, random key, hesap satış gibi ilanlarda paranızı büyük ihtimalle boşa harcarsınız.

2 yıl önce 20 TL'ye Forza Horizon 5 Microsoft hesabı almıştım hala oynuyorum.
2 yıl önce yaz indiriminde yanlış hatırlamıyorsam 200 TL idi indirimdeyken zam yapıp 300 TL olmuştu bende sinirlenip İtemsatış'tan aldım.

Peki hesabı birkaç ay sonra bir şekilde geri alırsa veya çalıntı kredi kartı ile alışveriş yapıldığı anlaşılıp hesap kapandı ise ne yapmak gerek.

Ayrıca hesap alıp satmanın yasakladığı bir platformda, dava yoluna gidildiğinde ne gibi şeyler bizi bekliyor?
200 300TL'lik hesap için 5.000TL dava masrafını saymaz isek...

Site yer sağlayıcı diyerek hukuki yollardan sorumluluk almıyor. Hatırlatırım İtemsatış da bir kişi.

Çok isterlerse kimlik doğrulaması zorunlu olsun ve e-Devlet üzerinden onay da gelsin.
Öncelikle her zaman "kimlik onaylı" satıcılardan ürün alın. Ayrıca hesabı sildiğinde bile kimlik bilgileri onaylı ise bilgiler şifreli bir şekilde saklı tutulur ve hesap geri çekilme anında "itemsatış" ile birlikte davacı olabilirsiniz. İstediğiniz an kimlik bilgilerini T.C. Adalet Bakanlığı'na verebilirler.

Öncelikle her zaman "kimlik onaylı" satıcılardan ürün alın. Ayrıca hesabı sildiğinde bile kimlik bilgileri onaylı ise bilgiler şifreli bir şekilde saklı tutulur ve hesap geri çekilme anında "İtemsatış" ile birlikte davacı olabilirsiniz. İstediğiniz an kimlik bilgilerini T.C. Adalet bakanlığı'na verebilirler.
Kimlik onaylı satıcılar %100 dolandırıcı olamaz mı?
Yani kimsenin tek bir tane sorunu yok mu?

Ayrıca kim davacı olacak!
200TL'lik hesap için 5000TL dava masrafı yapmak hangi akla sığar.